Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bulihelyeken milyen gyakori a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bulihelyeken milyen gyakori a mosdóban történő egymás kielégítése?

Figyelt kérdés

Mit hogyan csinaltok vagy mondtok lanyok/fiuk, hogy idaig eljussatok?

20F

2022. ápr. 23. 22:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mindegy, kire gondolsz, mert ha kimegyek az utcára, kevésbé jóképű pasikat is látok szép nőkkel. Szóval nem lehet a jó külső a sikeres csajozás titka. Persze a jó külső előny, de mint a valóság mutatja, nem minden.

2022. ápr. 23. 23:20
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Nos igen, a ronda faszi szép nővel misztériuma... Tudod hányan állították már ezt aztán amikor meg lettek kérve, hogy oké mutass 1, azaz egy, példát mindegyik eltűnt :D. Én is járok az utcán és van szemem. Nem láttam még ilyet. Sugar baby téma most nem játszik, mert az a pénzről szól.

Esetleg az lehet, hogy te kevéssel is beéred, de egy szép nő az valahol itt kezdődik (természetesen sose lesz ilyen csajom nekem se):

[link]

2022. ápr. 23. 23:39
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha azt mondaná neked valaki étkezésnél, hogy " légyszíves, add ide a sót", és te rávágod: "nem tudom", akkor valószínűleg jogosnak éreznéd a helyzetet. A só valószínűleg ott volt előtted, csak mára fókuszáltál, így nem vetted észre.

Valószínűleg hasonló lehet veled akarok is, amikor az utcán vagy, és nem veszed észre a kevésbé jóképű pasi-csinos lány párokat. Én nem győzök csodálkozni, hogy XY pasi hogy tudta felszedni azt a jó csajt.

2022. ápr. 23. 23:53
 14/22 anonim ***** válasza:
*másra fókuszáltál.
2022. ápr. 23. 23:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Privatban legyszi, inkabb a kerdesre valaszoljatok 😄 koszi!
2022. ápr. 23. 23:55
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

A kérdésre:

Megtörténhet, de szerintem nem túl gyakori.

A mosdóba WC-zni járnak az emberek, büdös van ott, de nem tartom kizártnak, hogy drogoznak, és cigiznek is, ráadásul a fülkék is foglaltak lehetnek.

Igényes pasi és nő inkább szobára megy szexelni.

2022. ápr. 24. 00:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem undi.

Ki akar két hányás meg egy vizelettócsa között szexelni?

2022. ápr. 24. 07:33
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Elég sok barátnőm, szexpartnerem volt, de soha eszembe sem jutott volna wc-ben szexelni, főleg hogy oda mindig úgy megyek, hogy igyekszem semmit sem megfogni, a kilincset is a könyökömmel nyomom le... De az is igaz, hogy vonzó, intelligens nőkkel ismerkedtem mindig is, akik nem süllyedtek le ilyen szintre.
2022. ápr. 24. 08:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Gyakori. Még munkahelyen is.
2022. júl. 23. 08:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen hely. Ha valami zsákfalu igénytelen lebujában vagy, ahol alapból igénytelen emberek fordulnak meg, ott biztos gyakori. De ha mondjuk egy exkluzív helyen bulizol, ahol egy koktél 15 ezertől indul, ott azért van az embereknek annyi szintje, hogy szobára, lakásba mennek, esetleg a luxusautójukba.
2022. júl. 23. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!