Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulihelyeken milyen gyakori a mosdóban történő egymás kielégítése?
Mit hogyan csinaltok vagy mondtok lanyok/fiuk, hogy idaig eljussatok?
20F
Igazából mindegy, kire gondolsz, mert ha kimegyek az utcára, kevésbé jóképű pasikat is látok szép nőkkel. Szóval nem lehet a jó külső a sikeres csajozás titka. Persze a jó külső előny, de mint a valóság mutatja, nem minden.
Nos igen, a ronda faszi szép nővel misztériuma... Tudod hányan állították már ezt aztán amikor meg lettek kérve, hogy oké mutass 1, azaz egy, példát mindegyik eltűnt :D. Én is járok az utcán és van szemem. Nem láttam még ilyet. Sugar baby téma most nem játszik, mert az a pénzről szól.
Esetleg az lehet, hogy te kevéssel is beéred, de egy szép nő az valahol itt kezdődik (természetesen sose lesz ilyen csajom nekem se):
Ha azt mondaná neked valaki étkezésnél, hogy " légyszíves, add ide a sót", és te rávágod: "nem tudom", akkor valószínűleg jogosnak éreznéd a helyzetet. A só valószínűleg ott volt előtted, csak mára fókuszáltál, így nem vetted észre.
Valószínűleg hasonló lehet veled akarok is, amikor az utcán vagy, és nem veszed észre a kevésbé jóképű pasi-csinos lány párokat. Én nem győzök csodálkozni, hogy XY pasi hogy tudta felszedni azt a jó csajt.
A kérdésre:
Megtörténhet, de szerintem nem túl gyakori.
A mosdóba WC-zni járnak az emberek, büdös van ott, de nem tartom kizártnak, hogy drogoznak, és cigiznek is, ráadásul a fülkék is foglaltak lehetnek.
Igényes pasi és nő inkább szobára megy szexelni.
Szerintem undi.
Ki akar két hányás meg egy vizelettócsa között szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!