Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ az hogy néhány fiúnak egymás után jönnek a lányok, van olyan fiú aki meg évekig nem talál senkit?
Van olyan fiú akinek egymás után jönnek a barátnők, vagy akár meg is csalja. Van aki meg évekig nem talál senkit vagy csak nagyon sokára sikerül első barátnőt találnia.
Miért van ez? Nem igazságtalan ez?
Ha te fiú vagy, melyik csoportba tartozol?
most olyan mintha összehasonlítanál egy 3 diplomás, szupermodell kinézetű és halál okos srácot, hogy neki miért könnyebb munkát találni, mint valakinek aki úgy néz ki mint Gollam és eddig csak takarítóként dolgozott.
Persze lehet, mondani, hogy az élet igazságtalan, mert jó gének és jó családba született az első, de attól még ez a valóság, el kell fogadni
+1 az egynek.
Viszont példa okáért van egy ismerősöm, akinek kifejezetten csúnya a feje. Nem is gondolnád, hogy van csaja.
Na már most mindenhol mindenkinél beprobalkozik. Igen csúnya lányoknál is. Láss csodát minden hónapban más csajjal van.
Tényleg nem értem, hogy ez sok embernek miért atom fizika?
a kérdésre: önismeret kérdése. az aki nem méri felül magát, megbízható, nem egy pöcs, annak lesz csaja.
hint from Jono: "the best lovers are the best listeners (..). what it's about is, do you listen? and that extends outside of the bedroom, because the best foreplay is the relationship itself. when you want to, like everything that you do, every time you listen, everytime you show interest or concern, every time you meet a need, every time you are reliable, that is foreplay. relationship itself is foreplay."
Kinézet kérdése ill. hogy magához képest milyen szintű nőket akar. Jóképű haverjaimnak rengeteg szép nője volt már. Nem túl jól kinéző haverom is talált azért párat a saját szintjén. Nekem rondaként sajnos csak a szép nők tetszenek, nem is volt soha senkim.
Bár szerintem ezt te magadtól is tudod, nem tudom miért kellett kérdezni...
#5: " Nekem rondaként sajnos csak a szép nők tetszenek, nem is volt soha senkim."
ez csak felmentő magyarázat, béna önigazolás. de tudod, ha nem lottózol, akkor nyerni sem fogsz. legyél képben magaddal, mit tudsz nyújtani (nem a pénzre gondolok). MINDENKINEK a szép nők tetszenek, mi lenne, ha olyan pozitív emberi tulajdonságokra is nyitott lennél, mint az hogy legyen okos, törődő vagy megbízható vagy éppen humoros? ha ezekre szűrnél? meg fogsz lepődni mennyire megnő a vàlaszték.
Sajnos, hogy kihez vonzódsz azt nem nagyon tudod befolyásolni. Nekem a szép nők tetszenek. Amiket leírtál, azokat meg mindenki "elvárja". De nem téma, nem vagyok már 20 éves, ha eddig elvoltam eztán is elleszek :).
#6-os a #7-re: mi az hogy szép? a felesegem úgy nézett ki amikor megismertem, mint Mimi Driver a Good Will Hunting-ból. ő nem egy világszépe.
akivel meg előtte éltem együtt ő meg mint Diana Silvers a Spaceforceból.
nekem ilyen "kaliberű" lányokból volt jópár, és mind nagyon okosak voltak. nyilván én is futkoshattam volna a pokorniliák után, de minek?
#10 - 7-es vagyok
Hát látod én ennek mondjuk most nagyon örülök. Van aki meg a dagadt nőket szereti. Még kicsit irigykedhetnék is, mert sokkal könnyebb dolga van az olyanoknak. Ettől még sajnos nem tudod magadra erőltetni, hogy a ronda nőket is szépnek lásd. Mégis miben különbözne az pl. akkor már az elrendezett házasságtól!? Egyébként a pöcsöm is kicsi és vékony. Sajnos halmozottan hátrányos helyzetű vagyok :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!