Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák!Akiknek 20+os fia(i) vannak amikor mentekpl:uszoda ,edzőterem akár túrázni látjátok egymást meztelenül?turázásnál pisilés egymás mellett, mennyire elfogadható?
huszonévesként írom, hogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős a szüleim előtt.
Amúgy meg kollégista voltam, úgyhogy hírből sem ismerem a szégyenlőséget
Nálunk otthon nem volt szokás meztelenkedni, az alsónadrág minimum megvolt. Ha valamilyen szituációban egymás előtt kell vetkőzni, akkor persze átöltözünk, de akkor is nem tudom mennyire helytálló a látjuk egymást kifejezés, mivel alapvetően nem egymást méregetjük végig, hanem öltözünk.
Túrázásnál nem tudom miért kéne meztelennek lenni, ha pont egyszerre kell pisálnunk meg nem értem miért kéne egymás mellé állni egy erdőben ahol aztán mindenki oda brunyál ahová nem sajnálja. Piszoárnál ha sokan vannak akkor inkább. Koleszban azért elsősorban törölközőben, vagy alsóban jártak az emberek még a zuhanyzó környékén is, pl. szobatársaimat egyszer sem láttam meztelenül. Szóval elfogadhatónak, elfogadható, a szükséges minimum szintjén semmi baj vele, de csak úgy nem volt szokás nálunk meztelenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!