Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségének nehézséget okoz a partnerének kielégítése pénisszel?
Nem akarok regényt írni, a kérdés miatt de számomra ez újdonság volt mint info, és hogy állítólag mérettől függetlenül gyakori probléma.
Ez mennyire igaz?
Nyilván elsősorban nők válaszát várnám mert a férfiak többsége valószínűleg nem mondana igazat ebben a kérdésben már ha tényleg igaz.
Hát először is lehet a pasi bénasága, másodszor a nőknek "kimaradt" ez a képessége, hogy el tudjon menni hüvelyi úton.
Elég kitartással, gyakorlással ki lehet"csikarni" a hüvelyi orgazmust, de valakinél sosem jön össze.
Szóval nem mindig csak a pasin múlik a hüvelyi orgazmus.
De annál a nőnél aki tudja, hogy képes erre, és ennek ellenére nem tud elmenni a pasi farka által, ott már a pasi türelmetlensége és hozzá nem értése a ludas.
Megint le leszek pontozva, de nem baj. Vállalom: eddigi partnereim több, mint 50%-ának tudtam aktus során hüvelyi orgazmust okozni.
Nem, nem játszották meg magukat, nem voltak olyan nyomik.
Lehet hitetlenkedni. Én ott voltam, a kételkedők pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!