Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok többségének volt már minimum egy kaland?
Ha megismerek egy lányt akkor szinte biztos hogy volt már minimum 1 kalandja?
Szép, népszerű, társaságkedvelő lányokra gondolok.
Sajnos igen, ezek a kalandok minden lány életében megvannak.
Én olyanról is tudom, hogy volt, akiről még a legvadabb álmomban sem tudtam volna elképzelni, fizikai és szellemi lehetetlenségnek tartottam, hogy neki kalandja...egyejszakasa lett volna...mai napig nem hiszem el. De aztán egy másik lány ismerősömről is kiderült, de róla már tényleg nem hittem el, azt meg végképp nem, hogy több is.
Legyen vak, süket, fél lábú, ocsmány, ronda, undorítóan kövér, ápolatlan, büdös, koszos, büdös szájú...haver, mindig jön egy pasi akinek ő lesz a best és megdugja, ez elkerülhetetlen, ne is agyalj ilyeneken, inkább bízz benne, hogy a sok kalandtól valamit tanult a szexből és egy igazi kis szajha az ágyban.
Miért ne lehetne?
Azt hiszed csak a férfiak vágynak szexre, elköteleződés nélkül?
Vannak olyan pasik, akiket érzelmileg, értelmileg nem tart sokra az ember, de ha már rég volt bárkihez közöm és szingli vagyok, miért ne?
Vagy ez csak a férfiaknak megengedett?
Ugyan már.
Az a durva, hogy én is kaptam privit...🤣
#7-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!