Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy harmincas pàrnàl szerintetek mennyi az àtlag szexmennyiség? Mennyi nektek a minimum igényetek és mondjuk a maximum?
Milyen kevés az ami màr mondjuk feszültséget okoz kettőtök között, és milyen sok az ami màr "szexmàniànak" szàmìt a szòtàratokban?
Kinek mennyi az "aranyközépùt"?
(Szex alatt nem csak a behatolàsos együttléteket hanem az oràlis szexet/kézzel okozott örömet is értem)
Esetleg akiknek gyereke/i van/nak nálatok ez hogyan változott?
34N
Nálunk sajnos az én (férfi) részemről kevés szex van, kb heti egy míg a páromnak ez teljesen megfelel. Számomra ideális kb 2 naponta lenne hétvégén minden nap, akár többször is (párom ennyit nem szeretne és már akkor ingerült lesz ha heti 2 van...)
4 ismerőd pár van akiknek tudom hogy milyen a szexuális élete.
Az 1. pár, a srác régi jó barátom a csaj a párom barátnője.
A srácnak a heti 2 az ideális a csajnak a napi 2, így minden nap van szex.
A 2. pár, a csajt ismerem nagyon régóta.
Nem élnek együtt, de kb 2 naponta találkoznak, olyankor van szex mindig. A csaj ott is többet szeretne.
A 3. párnál együtt élnek, és van 1 gyerek, nehezebben hozzák össze de így is szinte minden nap van szex, ott maximum annyi az extrémebb, hogy a csaj nagyon oda van az orális szexér, és élvezi azt is ha viszonzás nélkül csinálja, sőt... Rendszeresen előfordul hogy pl ha mennek valahova és elalszik a gyerek a kocsiban akkor gyors félrehúzódnak és leszopja a párját. Elmondásuk alapján orál minden nap van, még akkor is amikor normál szex is.
A negyedik pár együtt lakik de bonyolult a helyzet (óceánjárón dolgoznak), más műszakban így kevés idejük van de amikor csak tudnak szeyelnek, náluk is megvan a heti 3-4 de erősen befolyásolja hogy mennyire fáradtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!