Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy harmincas pàrnàl szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy harmincas pàrnàl szerintetek mennyi az àtlag szexmennyiség? Mennyi nektek a minimum igényetek és mondjuk a maximum?

Figyelt kérdés

Milyen kevés az ami màr mondjuk feszültséget okoz kettőtök között, és milyen sok az ami màr "szexmàniànak" szàmìt a szòtàratokban?

Kinek mennyi az "aranyközépùt"?

(Szex alatt nem csak a behatolàsos együttléteket hanem az oràlis szexet/kézzel okozott örömet is értem)

Esetleg akiknek gyereke/i van/nak nálatok ez hogyan változott?

34N

#Mennyi szex
2022. júl. 27. 23:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én valószínűleg ehhez a kérdéshez fiatal vagyok, de nekem nincs az mennyiség ami sok lenne sőt... (19/,L)
2022. júl. 27. 23:34
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Nalunk heti 1x.
2022. júl. 27. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
attól függ, ha most jöttetek össze, amikor találkoztok elvárás, h lefekszetek egymással, gyakorlatban, pár hónap után, azért 3-4 hetente és szeretek, főleg ha mondjuk van egy hétvége amikor megadjuk a módját, akkor 2napig nem kívánom, mert annyira kivan a farkam is és elélveztem legalább 3x egy nap. De amúgy, ha nem laktok együtt, akkor mindig az az elvárás nálam, h dugunk főleg az elején. Az olyan csajokat már szűröm a legelején aki kijelenti, hogy a sok meló bármi miatt ő fáradt szokott lenni. Az igazi faszimádók 99%a ilyen korban mind kapcsolatban vannak, szóval max egy billegő nőt tudsz átvinni aki veled szerez igazi örömöt a szexben, h dugjon veled minden nap szerinte.
2022. júl. 28. 01:37
 4/12 anonim ***** válasza:
ja és én voltam a 3as 35f
2022. júl. 28. 01:38
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Volt egy csajom, ő szerinte igazi jó szex szerető nő, de csak reggel lehetett, vagy hétvégén, pedig nekem hiába keményebb a farkam reggelente, azért jó lett volna este mikor talizunk baszni egy jót, ő nem akarta, valahogy úgy múkodik, h a nőkhöz kell igazodni főleg egy 30pluszos csajnál aki már nem akar megalkudni, és elég önző, nehéz, ha szereti a faszt akkor tartsd meg, nekem kettő sorozatélvező nőm volt eddig, akik tényleg bármikor bárhol, nem becsültem meg őket, mert a testük és képességük miatt is nem fordítottak figyelmet arra hogy fittek legyenek, de mégis őket sírom vissza, h akárhogy megbaszhattam őket. igaz én inkább dom vok ők meg sub-ok voltak. másik, volt egy nőm aki attól elment, h csak ruhába fantomdugtunk, és attól is, h ő feküdt rajtam és elképzelte h megbasz felcsatólhatóssal, sose történt meg mert a jack dugó is túl nagy az ánuszomnak :D
2022. júl. 28. 01:42
 6/12 Pomazi73 ***** válasza:
Szerintem heti 3-4 az átlag. Én heti lebontásbanmindanám. Az igényem 5 alkalom lenne minimum. A max az 20 körül van.
2022. júl. 28. 08:08
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk sajnos az én (férfi) részemről kevés szex van, kb heti egy míg a páromnak ez teljesen megfelel. Számomra ideális kb 2 naponta lenne hétvégén minden nap, akár többször is (párom ennyit nem szeretne és már akkor ingerült lesz ha heti 2 van...)

4 ismerőd pár van akiknek tudom hogy milyen a szexuális élete.

Az 1. pár, a srác régi jó barátom a csaj a párom barátnője.

A srácnak a heti 2 az ideális a csajnak a napi 2, így minden nap van szex.

A 2. pár, a csajt ismerem nagyon régóta.

Nem élnek együtt, de kb 2 naponta találkoznak, olyankor van szex mindig. A csaj ott is többet szeretne.

A 3. párnál együtt élnek, és van 1 gyerek, nehezebben hozzák össze de így is szinte minden nap van szex, ott maximum annyi az extrémebb, hogy a csaj nagyon oda van az orális szexér, és élvezi azt is ha viszonzás nélkül csinálja, sőt... Rendszeresen előfordul hogy pl ha mennek valahova és elalszik a gyerek a kocsiban akkor gyors félrehúzódnak és leszopja a párját. Elmondásuk alapján orál minden nap van, még akkor is amikor normál szex is.

A negyedik pár együtt lakik de bonyolult a helyzet (óceánjárón dolgoznak), más műszakban így kevés idejük van de amikor csak tudnak szeyelnek, náluk is megvan a heti 3-4 de erősen befolyásolja hogy mennyire fáradtak...

2022. júl. 28. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lassan 17 éve vagyunk együtt. Átlagosan a heti 2-3 alkalom van. Számomra ez elég és a párom se tette szóvá, hogy nem lenne. Van amikor ő kívánja jobban, van amikor én.
2022. júl. 28. 09:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Harmincéves korunkban minden nap kívántuk, volt hogy naponta többször is. Most így ötven felett már kihagyunk egy-két napot hetente, viszont az az egy hét havonta meg bejön pluszban. Ráadásul sokkal jobban tudjuk élvezni, mert nem kell aggódni a fogamzásgátlás miatt sem.
2022. júl. 28. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 éves vagyok, feleségem 30. 14 éve vagyunk együtt. Heti 4-5 az átlag. Persze vannak időszakok amikor ritkábban (munka, egyebek) de nagy átlagban legalább minden másnap.
2022. júl. 28. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!