Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy harmincas pàrnàl szerintet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy harmincas pàrnàl szerintetek mennyi az àtlag szexmennyiség? Mennyi nektek a minimum igényetek és mondjuk a maximum?

Figyelt kérdés

Milyen kevés az ami màr mondjuk feszültséget okoz kettőtök között, és milyen sok az ami màr "szexmàniànak" szàmìt a szòtàratokban?

Kinek mennyi az "aranyközépùt"?

(Szex alatt nem csak a behatolàsos együttléteket hanem az oràlis szexet/kézzel okozott örömet is értem)

Esetleg akiknek gyereke/i van/nak nálatok ez hogyan változott?

34N

#Mennyi szex
2022. júl. 27. 23:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
34 éves vagyok, a férjem 32, két gyerek van, lassan 13 éve vagyunk együtt. Átlagosan heti 2-3 szex van, igény lenne többre, de amint említettem, 2 gyerek van :D Azért vannak olyan hetek, amikor épp jól jönnek ki a dolgok, akkor 4-5 is megvan, zsúfolt időszakban meg van, hogy csak 1. Úgy vettem észre, hogy ha 1 hét teljesen kimarad, akkor kezdünk kattogni, de mondjuk köztünk nincs belőle feszkó, mert mindketten tudjuk, hogy nem a szándékon múlt.
2022. júl. 28. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

37 évesen, 17 év házasság után ott tartok, hogy 16 hónapja nem szexeltem.

Mikor még volt testiség, napi 1 minimum volt az igényem.

37F

2022. júl. 29. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!