Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van barátom, de nyári táborban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de nyári táborban felkínáltam magamat egy harmincas férfinek. Hogy mondjam meg neki, hogy csak erre a hétre kellett nekem, és csak a szexre, hogy ne bántsam meg? 18/l

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 13:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Gondolod megbántódik? Szerintem levágta ám, hogy egy 18 éves cafka nem férjet keres nyári táborban....
2022. jún. 11. 13:33
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ha megbántod, akkor mi lesz? Ha ezt így elmondod neki, az elég világos.
2022. jún. 11. 13:34
 3/26 A kérdező kommentje:
Igen, de belémszeretett. Mindig ez van. Belémszeretnek, pedig bunkó vagyok.
2022. jún. 11. 13:36
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ne keresd, tiltsd le a neten. Ne vedd fel neki a telefont, ne válaszolj neki vissza semmilyen formában. Ha nem debil érteni fogja és veszi a lapot. Ha debil egy 2-3 hét után sem hagy békén, akkor mond meg neki azt, amit ide leírtál. Van pasid és csak szórakoztál. Sorry.
2022. jún. 11. 13:41
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

"Hogy mondjam meg neki, hogy csak erre a hétre kellett nekem, és csak a szexre, hogy ne bántsam meg?"

Az hagyján, de hogy mondod el a barátodnak, hogy mástól van a gyerek?

2022. jún. 11. 13:42
 6/26 anonim ***** válasza:
96%
Kamu a történet. Ne etessétek a trollt...
2022. jún. 11. 13:47
 7/26 anonim ***** válasza:
68%
6-oska, nem hiszem. Nekem van két 18,5 éves iker unokahúgom, ennél sokkal durvábbakat mesélnek. Ha feltennék ide kérdésbe azokat amiket tőlem szoktak kérdezni a prűd anyjuk helyett, ketté állna a hajad....
2022. jún. 11. 13:49
 8/26 anonim ***** válasza:
44%
Sehogy sem. A nyári táborok erről szólnak. Mindenki hazamegy és “meg sem történt” Erről tovább nem beszélünk. L.
2022. jún. 11. 13:53
 9/26 anonim ***** válasza:
97%
Jo nagy r*ibanc vagy!
2022. jún. 11. 14:04
 10/26 anonim ***** válasza:
76%

Lány létedre elég masculin vagy… ilyet előre szokás közölni, nem utólag! Így lenne korrekt a másikkal! Valami sub hajlamú ki lehetett, mert egy normális férfi kerüli a bunkó nőket.

Az lenne a tisztességes, ha közölnéd vele, hogy kalandot kerestél, és nagyon sajnálod, hogy megbántottad ezzel. És jó volt vele, nem az ő hibaja, hogy így működsz

2022. jún. 11. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!