Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy el sem kezdődik szinte a szex, de én máris elélvezek?
Életem legjobb nője akivel most vagyok, mindene felizgat én 20-as évem elejen járok ő 32 éves mindketten tapasztaltak kémia nagyon is mukodik, de meg a fizika is, tudom alt iranyitani de ez a csaj vmi menyorszag :P
Attól felek talal egy olyan sracot aki később durran el :P
Nem vagyok paraszt, nyalom falon ujjazom stb ha már kilőttem a tartályt meg 5 percig kb tudom dugni a csajt :P
Amúgy mi ez a sok:P zés? :D
Tudok uralkodni sosem fordult velem elő ilyen csak most vmiert felizgat a csaj aztán ahogy berakom már tele van love a nuna 😂:P
Korábban sosem volt ilyen tudtam kontrolálni h mikor akarom kilőni a tartályt, szóval nem tudom most mi lehet :D
Amúgy igen, nekem is s 20 as csajok jönnek be de ez a csaj kb 24 nek néz ki 😂😂 :P
😂 Azt hittem az 1. Válaszoló :P -zik ennyit, aztán a második folytatja, aztán visszaolvastam a kérdést és rajottem h én indítottam el ezt a :P folyamatot 😂 Ez a nyalom - kacsintok szmályli, csak a gyakori kérdés ezt nem ismeri fel.
:P = 😜
Csináld Extra Safe óvszerben, annak vastagabb a fala és kevesebbet lehet érezni benne az együttlétből.
Használj sok síkosítót, az is csökkenti az érzést.
Szex közben gondolj sündisznóra, súrolókefére vagy trisóra.
Lehet kapni orgazmust késleltető kenőcsöt és sprayt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!