Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak: milyen érzés az, amikor nem élvezel el idő előtt?
Nem lehet jól feltenni a kérdést, de kifejtem :D
Van egy olyan problémám, hogy ha nem akarok idő előtt elélvezni, azzal nagyon meg kell küzdenem, és legtöbbször nem is sikerül.
Most más oldalról közelítem meg a helyzetet, és nem arra vagyok kíváncsi, mit tegyek azzal, hogy ne menjek el korán, hanem az érdekel, mit éreznek azok a férfiak, akik 'normálisan' működnek, vagy akár extrém hosszú ideig is bírják a szexet.
Mit éreztek az együttlét alatt?
Folyamatosan ki akar törni, de visszatartjátok?
Mire gondoltok?
Hogyan kezelitek a gondolatokat?
Hogyan szabályozzátok, hogy mikor élveztek el?
(Bármi egyéb hozzáfűznivaló?)
Nekem olyan, mint ha ez egy teljesen irányíthatatlan dolog lenne, ami hol így működik, hol úgy.
Én tudom irányítani, akkor megyek el amikor én akarok.
A kérdésed egy kicsit vicces, hiszen hogyan írsz le egy érzést?
Sehogy.
Előttem is írták, nem arra koncentrálok, hogy punci, és juj de tele akarom lőni annyira jó!
Élvezem, hogy benne lehetek, hogy érzem, hogy körül ölel, hogy közben csókolgathatom, szeretgethetem.
Igen, ugyan azt érzem mint te is, ha elengedném simán kirobbanna.
Úgy tanultam meg kezelni, hogy a partnerem semmit ne vegyen észre belőle.
Lassítottam, esetleg kivettem pár pillanatig, de addig is szájjal izgattam mert azt kívántam.
Pont este szeretkeztem így, 3 órán keresztül szeretkeztünk úgy, hogy egy csomószor elment, én pedig egy bizonyos ok miatt nem élveztem el (ondó vizsgálatra megyek pénteken, és 3-5 nap önmegtartóztatás).
Viszont mivel minden pillanatát élveztem (le kellett hűtenem magam utána, mert nem akart lankadni, majd szét robbantam :D).
Nem lett ebből negatív a szeretkezés, pont ugyan úgy élveztem mint ha elmentem volna a végén.
A barátomon látom néha (plusz interneten mások leírásából) hogy koncentrálni kell, meg visszatartani meg hasonlók. Ezért leírom én, mint nő mit tudok tenni, hátha valakinek hasznos lesz. Mikor én irányítok és látom hogy már nagyon élvezi, akkor jobban bele ülök, de nem mozgok, hagyom kicsit lenyugodni.
Ezt mikor valakivel már össze vagy szokva, ismered a reakcióit, hamar érzed. Azért kezdtem el így csinálni, mert unfair, hogy én élvezem az egészet és el tudok menni többször is, ő meg nem engedheti el magát.
#2: a sokszor masztizás, vagy a visszatartás nem túl jó megoldás számomra. Többször próbáltam már, hogy visszatartottam, és sikerült is, de utána már nem kívántam a szexet, és az érzés sem jön még egyszer.
Meg akkor már csak azon agyalok, hogy legyünk túl rajta :D Nem a partner miatt, hanem, mert szimplán nincs már a szexhez olyan ingerenciám.
A masztizást is gyakoroltam, hogy hosszabb ideig elnyújtsam, de az sem változtatott a szexuális dolgokon. Míg masztival 2 órán keresztül is sikerült visszatartanom, szex közben egyszerűen ott van a partner, egy másik test, és túlságosan izgat ahhoz, hogy vissza tudjam tartani... :/
#3: nem mondom, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, de sokszor éreztem már azt, hogy nem használ az önkontroll. Előjáték alatt is volt olyan, hogy tök jól bírtam, ahogy kézzel játszadozott, aztán lehúztam az alsónadrágot, fogott rajta még kettőt, és elmentem. Mindezt attól, hogy levettem az alsó nadrágot, és pózt váltottam. Néha arra gondolok, lehet, valami belső szervi problémám/deformitásom van, ami ezt befolyásolja.
#5: az érzést nem feltétlen az érzelmekre gondoltam, hanem pl a farkadban mit érzel. Mert én egy idő után, akármilyen erősen is koncentrálok arra, hogy visszatartsam, vagy szimplán szar dolgokra, irányíthatatlanul csak jön. És én sem úgy állok hozzá, hogy húú punci, szimplán csak a partner érintése már olyan lázba hoz, hogy nem tudok vele mit csinálni.
Én azt nem értem, hogyan tud valaki pár húzástól elélvezni. Egyszerűen megérthetetlen nekem.
Nem lehet ezt megmagyarázni. Egy példa: hogyan magyaráznád el valakinek, aki egy kanál levestől jóllakik, hogy milyen az, hogy neked sok kanálnyi kell ugyanannak az érzésnek az eléréséhez? Egyszerűen nem telítődsz meg az első kanál lenyelésekor egyből. Ennyi. Nem, nem fullsokolsz közben folyamatosan jóllakottság miatt. Hanem tudod, hogy majd a végén eltelsz, de addig az érzésig kanalazol, és közben csak a kellemes érzést érzed, hogy finom, amit eszel. Nem kell tömködnöd magadba, és nem fuldokolsz, mert nem küzdesz közben a jóllakottsággal. Igazából "semmit" nem érzel. Ugyanígy egy egészséges férfi sem érez "semmit" az első pár percben, el kell érnie odáig, míg már fokozódik az orgazmusközeli állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!