Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek semmit szex közben?
19 évesen vesztettem el a szüzességem, 7 hónapig voltam együtt a sráccal és egyetlen szerelmeskedést se élveztem. Fájdalmaim nem voltak, egyszerűen csak nem éreztem semmit. Csak hogy ki-be mozog.
25 éves vagyok 2 éve vagyok együtt a párommal (34) és Vele élveztem először. Már a legeslegelső alkalommal. Hatalmas a szerelem, nagyon jók a szerelmeskedéseink.
Egészen mostanáig.
2 hete megint nem érzek semmit. Pedig szeretem, vágyom rá és kívánom. Még nem mondtam el neki.
Ez mitől lehet? Miért nem érzek semmit szex közben?
Eső után köpönyeg, de kár volt az exeddel együtt lenned 7 hónapig ha nem volt jó.
Több oka lehet - lehet mentális is, mélyebben bent ülő lelki oka is. Az esetek többségében viszont a leggyakoribb okok, hogy nem tudod elengedni magad, rágörcsölsz, hajtod az orgazmust, vagy stressz, nem pihensz eleget. Ne parázz rá, csak engedd el magad és élvezd, a tested majd reagálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!