Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van barátom, de nyári táborban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de nyári táborban felkínáltam magamat egy harmincas férfinek. Hogy mondjam meg neki, hogy csak erre a hétre kellett nekem, és csak a szexre, hogy ne bántsam meg? 18/l

Figyelt kérdés
2022. jún. 11. 13:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
22%
Legalább kértél érte pénzt?
2022. jún. 11. 16:18
 22/26 anonim ***** válasza:
17%

17 vagyok, 19-nek

Felszarvaztak már, nem is egyszer, pedig nem adtam rá okot. Azóta átértékeltem a monogámia fogalmát és sutba dobtam jó pár ökörszabályt és egy-két elvem. Boldog vagyok és fesztelenül élem az életem és ha jól esik igenis kefélek egyet a szeretőmmel.

2022. jún. 11. 16:27
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"de van belsőm is"

Igen, pont a belsőd miatt kínáltad fel magad egy idegen hapsinak egy random táborban, mert van "barátod". És gondolom ezért nem is mondod el a barátodnak, hogy random alakokkal feküdsz le alkalomadtán. Hát gratulálok a belsődhöz! Remélem a barátod is jól félrekefél minden alkalommal, amikor kidugod a lábad egy egy "táborba"! :)

Emberek, ha ilyen a többség, ilyen ösztönlények vagyunk, akkor ideje visszamásznunk a fára!

2022. jún. 11. 17:14
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
En biztos elmennek dugni ha a csajom 1 hetre taborba menne, mint ahogy mar volt is ra pelda. Tudom jol mik mennek egy taborba.
2022. jún. 11. 17:19
 25/26 anonim ***** válasza:
83%
Érzelem nélkül hogy tudott jó lenni a szex vele? Kötődés nem volt, ismeretség hiányában sem és nem is olyan vagy, nem is igényled. Akkor csak úgy tudnék elképzelni, hogy orgazmusod volt, de az meg hogyan? Az a ritka nő vagy, akinek elég betenni és hüvelyileg elélvez, vagy rendesen kielégített csiklói úton ez a férfi, mert érzelmes?
2022. jún. 12. 11:10
 26/26 anonim ***** válasza:

#22: jó boldog leszel, amikor a hűtlen párod megfertőz nemi herpsesszel, vagy HPV-vel, vagy szifilisszel, vagy még rosszabbal... a monogámia nem csak erkölcsi kérdés

19 voltam

2022. jún. 12. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!