Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, de nyári táborban felkínáltam magamat egy harmincas férfinek. Hogy mondjam meg neki, hogy csak erre a hétre kellett nekem, és csak a szexre, hogy ne bántsam meg? 18/l
17 vagyok, 19-nek
Felszarvaztak már, nem is egyszer, pedig nem adtam rá okot. Azóta átértékeltem a monogámia fogalmát és sutba dobtam jó pár ökörszabályt és egy-két elvem. Boldog vagyok és fesztelenül élem az életem és ha jól esik igenis kefélek egyet a szeretőmmel.
"de van belsőm is"
Igen, pont a belsőd miatt kínáltad fel magad egy idegen hapsinak egy random táborban, mert van "barátod". És gondolom ezért nem is mondod el a barátodnak, hogy random alakokkal feküdsz le alkalomadtán. Hát gratulálok a belsődhöz! Remélem a barátod is jól félrekefél minden alkalommal, amikor kidugod a lábad egy egy "táborba"! :)
Emberek, ha ilyen a többség, ilyen ösztönlények vagyunk, akkor ideje visszamásznunk a fára!
#22: jó boldog leszel, amikor a hűtlen párod megfertőz nemi herpsesszel, vagy HPV-vel, vagy szifilisszel, vagy még rosszabbal... a monogámia nem csak erkölcsi kérdés
19 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!