Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-60 éves hölgyek, ti szexelnétek egy harmincassal?
Figyelt kérdés
Fantáziáltok fiatalabb pasikról, esetleg volt is már velük szex?2022. jún. 28. 11:30
2/13 anonim válasza:
Tarifákért írhatnak privátban. Átlag feletti intelligenciával, és oltottsági igazolvánnyal rendelkezem.
3/13 anonim válasza:
Párdon, a lényeg lemaradt. 30-as férfi vagyok (a 11:34-es válaszoló)
4/13 anonim válasza:
A swingerek világában van egy hölgy aki a 68. életévét tapossa - ha éppen úgy esik akkor 30-assal, vagy éppen fiatalabbakkal is együtt van. Szóval ja, van olyan akit nem zavar a korkülönbség csak teljesíteni tudjon a pasi.
5/13 anonim válasza:
A covid elleni oltási igazolvány szarik a nemi betegségekre.
Üdv. egy szabad szájú nem intelligens nő.
6/13 anonim válasza:
Oké.
Igény esetén az STD szűrés is megoldható. Ez esetben nyilván kölcsönös az elvárás
7/13 anonim válasza:
#5 , erre mit lépsz?
Na ugye, hogy nem is ez (az óvszerhasználat ellenére is esetlegesen bekövetkező STD infekció) tart vissza..? 😁
8/13 anonim válasza:
Mit kellene lépnem rá?
Csak egy véleményt írtam. Nem gondolnám, hogy bármit is lépnem kellene. Miért? Minek?
9/13 anonim válasza:
Azért, hogy ne legyen levágós mindenkinek, hogy incelkedsz itt dologtalan hétköznapjaidban, farkalatlanul 😁
10/13 anonim válasza:
Eskü nem értem, hogy abban mi az incelség jele, hogy a covid oltási igazolvány szart sem ér a nemi betegségek ellen. Ez az egyik.
A másik, hogy szerinted hol érdekel az engem, hogy màsok mit vágnak le a válaszaimból? Tele van troll kisfiúkkal az oldal. Szóval, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!