Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szextalim lesz egy 60éves nővel(én 40) Azt akarom hogy neki jó legyen, de "finomabban"kell bánnom vele mint a fiatalabb nőkkel?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik de hátha jön értelmes válasz..2022. febr. 3. 14:58
1/5 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg. Kőkeményen kell neki küldeni. Ki van éhezve és amúgy sem úgy tartanak már a szövetek.
Nekem van egy 62 éves extanarnom, kinéz vagy 50 körülinek. Egy nap kegyetlenül levarrom.
34f
2/5 anonim válasza:
Ezt nője válogatja. Nekem is volt dolgom egy 52 éves nővel nem olyan régen de Ő egyáltalán nem igényelte a finomabb bánásmódot.
Tudom a válaszom kb. semmit segítséget nem nyújt szóval bocsi.. 😅
3/5 anonim válasza:
Ha levetkőzik lehet hogy elfutsz, úgyhogy kar előre ezen agyalni..
4/5 anonim válasza:
Finomabban nem,de figyeld hogy nedves legyen,akkor mehet.
5/5 anonim válasza:
Küld már át a mama elérhetőségét. Hátha baja lesz.
Géza, 25éves kórházi alkalmazott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!