Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Először borotváltam le a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először borotváltam le a péniszem. Meddig lesz ez ilyen kellemetlen?

Figyelt kérdés

Soha nem csináltam ilyet, fiatal sem vagyok. Nem is sikerült jól,meg is vágtam kicsit magam pár helyen,de az nem vészes.

Most olyan furcsa érzésem van. Meddig lesz ez így?

Ti hogy oldjátok meg?

ma 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Addig ilyen érzés lesz, amíg vissza nem nő a szőr.

Én csak géppel vágom rövidre, szerintem hülyén néz ki ha teljesen csupasz, miközben amúgy meg szőrös vagyok.

ma 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Meg lehet szokni hamar. 2-3 alkalom után már nem fog zavarni.
ma 16:19
 3/9 A kérdező kommentje:

#1. Géppel? Nem félsz,hogy a zacskód megvágod?

#2. Köszi, remélem úgy lesz,ha még 1x rászánom magam.

ma 16:23
 4/9 anonim válasza:
Phillipsnek ez a one blade vágója nem rossz, van hozzá ilyen érzékeny bőrös fej is és azzal le lehet vágni normálisan, de én is géppel szoktam gyorsabban vág. Óvatosan kell és nem vágod szét a zacskód vagy ha bekeményedik akkor könyebben tudod megoldani.
ma 16:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Majd lehet kipróbálom.
ma 16:32
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha visszanő, megint jó lesz. Mi a fenének kell egyáltalán levágni a szőrt? Szar érzés->nem vágod le. Probléma megoldva.
ma 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
NE is törődj vele. Amig borotválod mingig így lesz.--- Az elvágptt szörszál vége nem vékonyodik el mint az eredeti, kövekezésképpen szúrni fog, ( nem csak téged, a partnedet is, főleg ha érzékeny a bóre ) és viszket.
ma 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Az eső pár alkalommal nekem is szúrt. Most már egyáltalán nem zavar. Nem is tudnám elképzelni szőrősen, az zavarna. Sokkal jobban érzem a párom punciját is így.
ma 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindíg fog szúrni és viszketni is fog.
ma 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!