Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a minimum?

Figyelt kérdés
Mi az a minimum amit elvártok srácok egy csajtól az ágyban?
2022. júl. 29. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Önmagad add!
2022. júl. 29. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1-es írja, legyen önmaga, ne játsszon meg semmit és majd elválik passzolunk-e az ágyban vagy sem. Nem lista alapján döntesz kivel jó a szex és kivel nem.
2022. júl. 29. 21:59
 3/11 A kérdező kommentje:

Bréko30

Legyél önmagad és csak azt csináld amit szívesen teszel meg élvezel

Köszi ezt a privát üzenet de szerintem ezt ide is jöhet

2022. júl. 29. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Minimum? Lenyelés és imàdj szopni.f
2022. júl. 29. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más és más, a kettőtök közti összhang legyen rendben. Ugyan azt várjátok el egymástól kb., a lényeg hogy mindketten élvezzétek és elégedettek legyetek. F
2022. júl. 29. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne döglött fóka legyen az ágyban.

Ha érzem, hogy ő is élvezi akkor az engem is felpörget.

2022. júl. 30. 00:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, te mit vársz el egy pasitól az ágyban?

Csak annyit várj el, amit magad is adsz

2022. júl. 30. 02:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy normális kapcsolatban nincs semmiféle elvárás, csak élvezik a közös együtlétet, szexxel vagy szex nélkül. Ha ennyi nem elég akkor turót sem ér az a kapcsolat.
2022. júl. 30. 04:04
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
Minimum: D-s kosár és kicsi kerek fenék. Anál, seggből szájba, orál tövig. Sport imádat, RAW
2022. júl. 30. 07:05
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

Á basszus. Elküldte. Pedig irni akartam hogy csak vicc.

Akkor most írom normálisan, amit én úgy érzek hogy fontosak:

Nyílt kommunikáció. Ha valami nem jó akkor elvárom hogy szóljon a csaj. Söt, mondja azt is, ha valamit (máshogyan) szeretne. Ez szerintem nagyon BASIC. Másrészt hogy ne gátlásoskodjon, ne görcsöljön. Az totál legyilkolja a dolgot.

Ja, és vetközzön! Bátran Vagy legalább hagyja hogy finoman lehámozzam a ruháját. Továbbá törekedjen a minőségre, és legyen AKTíV , tevékeny tagja az együttlétnek. Persze nyilván jobb ha szájába veszi a farkincámat, de egyáltalán nem kell mélytorkozni meg ilyenek. Nem tudom azért miért vannak oda annyira egyesek. Nem nagy szám

2022. júl. 30. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!