Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének vonzó a meleg szex ezért szeretnek homorerotikus töltetű játékokat játszani a pasikkal, például most már alap a peggingg, meg az, hogy orál után csókolozni, hogy a férfi szájába is kerüljön valami a spermából?
#3-5:
Igen, ellentétben veled, aki se okos, se intelligens nem vagy.
Nem, nem meleg semmi, ami egy férfi és egy nő között történik.
A pegging nem meleg-dolog (ha nő csinálja), pusztán férfiatlan, és a nők (többsége) számára semmilyen élvezetet nem okoz. A nők Férfiakra vágynak, és a pegginget szerető/kérő pasik általában nem azok.
A kérdésre is reagálva: ez az egész szemenszedett hazugság. Ugyanis eleve nem igaz, hogy a nők többségének bejön a meleg szex (ellenkezőleg, a többségünknek nem), és pláne nem szeret a nők többsége homoerotikus játékokat játszani. Ez csak néhány erősen biszexuális, és többnyire szubmisszív pasi vágyálmaiban igaz.
Semmilyen hazugság nincs a kérdésben, hiszen eleve nem is állítokk, hanem kérdezek.
Egyetlen állítás van benne, hogy szeretnek homorerotikus játékokat játszani, ami igaz. Én nem találkoztam még olyan nővel, akit taszított volna az, ha a párja szájára sperma kerül a csóktól. Ők maguk hangsúlyozzák ki, hogy a csávó ezt esetleg nem akarja, de azt nem mondják, hogy az nem tetszik.
A pegginget nem vállalják fel élőben de itt többször olvastam már róla.
Éppen ezért jogos lehet a kérdésem, hogy a nők többsége szereti-e meleg szexet, ha folyamatosan megidézik azt a saját magánéletükben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!