Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy többségének tényleg a nagy mell tetszik jobban?
Szerintem pontatlan a kérdésed!
Ha lehetne válogatni, hogy az adott nőnek milyen kategóriájú melle legyen, szerintem a legtöbb férfi azt válaszolná, hogy lehetőleg viszonylag nagy, ám formás, feszes!
De mivel ez nem úgy működik, mint ahogyan pl. egy vadi új autót megrendelsz, hogy melyik márka, melyik modelljét, milyen extrákkal... kéred, szerintem egy normális férfi esetében az adott nővel kapcsolatos véleményén kb. a melleinek a mérete teszi a legkisebb befolyást.
Persze, ha csakis alkalmi szexről van szó, ott valószínűleg megemlíthető százalékot tesz ki a nő melleinek mérete is.
Viszont, ha egy normális párkapcsolatról beszélünk, szinte semmit sem jelent a hölgy melleslegi adottsága.
31 F
"A férfiak nagy többségének tényleg a nagy mell tetszik jobban?"
szerintem igen, legalábbias a fiatalabb korosztályban többen vannak nagymell-pártiak, mint kismell-pártiak (azon túl, hogy persze a legtöbbekben összességében a kicsi is, nagy is bejön)
viszont idősebb férfiak körében fordul a tendencia, az ő korosztályukban elég sok asszonynak vannek méretes, lógós csöcsei, ellenben a feszes, kis cicik fiatalos kurióziumnak számítanak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!