Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak nagy többségének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagy többségének tényleg a nagy mell tetszik jobban?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 22:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
21%
Kérnék egy nagy, feszes csöcsöt!
2022. ápr. 4. 23:54
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl az abszolút kisméretű mell tetszik 75A mérettel bezárólag
2022. ápr. 5. 05:05
 13/32 anonim ***** válasza:
72%

Nekem egy random nőn a nagy mell tetszik.

De ha közelebbi az ismerettség,már nem számít ez igazán. Többet jelent a kisugárzás,mint a külső.

De ez csak én vagyok...

2022. ápr. 5. 05:15
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
Nem, de ezt a kisegítő iskolás Béla is tudja.
2022. ápr. 5. 06:35
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám. Egyrészt ugye ízlések és pofonok. Másrészt a nagy mell olyasmi, mint valami feltűnő extra, amit meg lehet bámulni, meg lehet utána fordulni, lehet róla beszélni, hogy "fúmilyencsöcsök", és hasonlók. De amúgy meg kutyát nem érdekli hiánya.

A haveri körömben is megvolt fiatalon ez a cickó totemizmus, mégis egyetlen ember volt közöttük, aki bevallottan a nagy mell preferencia volt, a többieknek csak totem.

Megjegyzem, az az említett srác éppen egy szerintem mellben átlagos lánnyal vett közöss házat, és készül családot alapítani.

2022. ápr. 5. 06:59
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a nagy melleket. Dekoratív és figyelem felkeltő, de tudom hogy ez csak ideiglenes, és főleg a melltartó teszi azzá, aztán jön a kiábrándít valóság amikor lekerül a ruha. Lóg és olyan mint az olvadt gumicukor. Nem. Inkább kicsit kisebb legyen, annak a valószínűsége sokkal kisebb hogy az lógjon (persze nem kizárt, mert van a tacskófül effektus ami még rosszabb mint az olvadt gumicukor)

Ritka a nem mű és relatív nagy mell ami nem lóg. Azok szerencsések, de a gravitáció nem válogat s az idő megteszi a hatását.

Maradok a kis mellénél.

2022. ápr. 5. 08:41
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
en kis mell parti vagyok, inkabb segges vagyok.
2022. ápr. 5. 08:47
 18/32 A kérdező kommentje:
15: ha a haveri körödben csak egy embernél volt preferencia, akkor miért bámulják meg fordulnak utána és beszélnek róla mindannyian? Nem értem ezt a totem dolgot
2022. ápr. 5. 08:54
 19/32 anonim ***** válasza:
64%

#18, igazából nehéz egy jó metaforát találni, de a nagy mell olyan, mint azok a csillogó dolgok, amikről álmodozik az ember, magazinban nézegeti, aztán amikor megvan, akkor rájön, hogy amúgy nem is olyan nagy szám.

Idióta és szexista metafora, de vegyünk egy drága sportkocsit, ami baromi jól néz ki és feltűnő. Ilyenkor három ember létezik.

Az első az, aki imádja az ilyen kocsikat, és komoly áldozatot is vállalna, hogy birtokoljon egy ilyet. A mellekre visszatérve ő az az egyetlen haverom, aki annyira bolondult a nagy mellekért, hogy a túlsúlyos lányok neki pusztán emiatt jobban tetszettek (mármint szerintem rendjén van, semmi bajom a ducibb lányokkal).

Van a másik típus, aki ellenzi az ilyen autókat. Vagy hidegen hagyja - mert az autó egy eszköz neki - vagy egyenesen nem tetszenek neki az ilyen kocsik. Előbbi azt mondja, hogy ő seggekre bukik, a második, hogy a kicsi jobb, mert feszesebb, elfér a tenyerében, nem fog lógni öt év múlva stb - ilyen a #12-es.

És van - ahogy te is nevezted - a nagy többség, aki nézi, meg rajongja, de csak a gyermeki rajongás szintjén. Nem vesznek ilyen autót, ahogy katonának sem mennek attól, hogy szeretik az akciófilmeket. Vagy lehet, hogy vesznek, de közben rájönnek, hogy száguldozni nem szeretnek vele, a dugóban meg ugyanúgy áll, mint a többi. Mert a helyzet az, hogy a mell az mell, mindegy, hogy mekkora.

2022. ápr. 5. 10:58
 20/32 A kérdező kommentje:
Akkor igazából a média hatása az egész szerintem... A média elhitette, hogy a nagyobb a jobb, ezért ez az alaptézis szinte mindenki fejében... A média határozza meg hogy mi számít szépnek, különlegesnek, kívánatosnak stb és ez mindenkit befolyásol.
2022. ápr. 5. 11:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!