Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férjem nem kíván már, kb 1x...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem kíván már, kb 1x 1 hónapban szexelünk, akkor ugye 1 perc az egész tovább nem bírja. Nem tudom belőle kiszedni mi lehet a gond, vagyis olyanokkal jön hogy túl sokat vagyunk együtt (mindketten HO- ban dolgozunk) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

És hogy sokat veszekszunk …

És mivel ő nagyon érzékeny ez nagy hatással van rá.

Én akár minden nap tudnék szeretkezni, reggel, este bármikor …

Van hasonló cipőben járó nő társam esetleg? Mit tanácsoknátok?

Engem ez teljesen kiborít. Mások lemondása szerint nagyon dögös vagyok, csak a férjemnek nem kellek

(9 éve vagyunk együtt, 2 hónapja házasodtunk össze, én 44 ő 42)

Köszönöm a konstruktív válaszokat

ma 17:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem, hogy nem két hónapja kezdődött a probléma. Ennek ellenére hozzámentél egy olyanhoz, aki nem fekszik le veled. Ezer oka lehet, hogy miért nem. Van másik nő az életében, alacsony a libidója, megunt, depressziós, unja az életét, stb.
ma 17:36
 2/11 StevenUp ***** válasza:
50%
Nekem az a gyanúm, hogy azért is unhatott rád mert a HO miatt kicsit elhagytad magad. Illetve ezt az elhagyást Premierplanbol látja nap mint nap.
ma 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy potenci gondokkal küzd, csak még magának sem meri bevallani.
ma 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:
9 év alatt is jelen volt ez a gyostüzelés probléma? Mert ha egy percig bírja az az. Persze az sem használ, ha csak havonta egyszer vagytok együtt, mert annyi idő alatt, ha nem masztizik, annyira telítődik, hogy azért megy el hamar. Sajnos ez egy öngerjesztő folyamatát tud válni, mert sikertelenségnek éli meg a gyors menetet és egyre nehezebben szánja rá magát. Egy idő után pedig a teljesítmény kényszer merevedési gondokat is okoz. De azért ennek 9 év alatt ki kellett volna derülnie.
ma 17:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Kilenc év bőven választóvonal ráadásul otthon folyamatosan.

Lehet véget kellene vetni mert nem jó felé megy.

Ha mégis menteni szeretnéd lehet beszélni kellene egy tanacsadóval,sok közös programot szervezni.

6/11 anonim ***** válasza:
55%

Két honappal ezelőt tovább bírta, kár volt hozzámenni.

Keress egy másik pasit mellette, havi 1 szex az nem normális.

7/11 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem fogják már fel a nők,hogy a férfiak nem b.szógépek és nem dugásból áll az élet...

Borzalmas,hogy mindig együtt kell valakivel lenni,minden nap... ez megöli a vágyat !

ma 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
#7 A havi egy kényszerdugásra igazán nem lehet mondani, hogy abból áll az élet.
ma 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

7 es ez hülyeség, én 14 éve vagyok együtt a mostani párommal, majdnem mindennap szexelünk és az nem ölt megy semmit. A korábbi párjaimmal is ez volt kb.

De a havi 1 és a minden nap közt azért van egy kis különbség.

De a kérdésre:

Tudd meg, tőle, hogy mi izgatja fel, mi a titkos vágya, és tedd azt.

Vagy lépj tovább.

ma 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Mikor volt utoljára olyan a szexuális életetek, ami számodra kielégítő volt (gyakoriság szempontjából, és a szeretkezés időtartamát tekintve)?
ma 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!