Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is észrevette már, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette már, hogy a rosszlányok között egyre romlik a színvonal?

Figyelt kérdés
Pár éve még nagyrészt fülig érő szájjal, kielégülve jöttem el tőlük, ma meg kb. azzal az érzéssel, hogy kidobtam egy halom pénzt az ablakon. A képek messze nem tükrözik a valóságot, a megadott korra egy 5-10 évet simán rá lehet dobni, a hozzáállás kritikán aluli, a lehúzás az megy. "Füstmentes lakást" hirdet, mégis bűzlik a lakás. Az átlagéletkor egyre nő, alig vannak már fiatal lányok, egyre többen hirdetnek 50 fölött.

2022. szept. 15. 08:38
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
17%
Nem vettem észre, mivel sosem voltam rászorulva, hogy fizessek a szexért.
2022. szept. 15. 08:55
 2/49 anonim ***** válasza:
78%

A Fiatal lányok Sugar Daddy-t keresnek Puncs.hu-n

Meg javarészük Smpixie-n hírdet Domina játékokat . Jó pénz van benne és szopni meg dugni se kell érte :)

2022. szept. 15. 09:05
 3/49 anonim ***** válasza:
6%

Nektek teljesen mindegy hogy hogyan nézki, csak üriteni akartok.

Ha lenne egy gép aki kirázza , az is jó lenne sok embernek.

2022. szept. 15. 09:06
 4/49 anonim ***** válasza:
11%
Csak ocsmány kiélt fejű ribik vannak ez a baj.
2022. szept. 15. 09:23
 5/49 anonim ***** válasza:
66%
4es Mintha a prostikhoz járó férfiak valami adoniszok lennének😂😂😂
2022. szept. 15. 09:34
 6/49 anonim ***** válasza:
92%

Épp ezt akartam én is mondani.

Pár éve még lehetett sok olyan lányt találni, akivel 3-5 perc telóbeszélgetés után hangulatilag is eljutottam odáig, hogy most azonnal szaladnék hozzá. És jó is volt. Voltak tényleg mosolygósan kedves, gyengéd lányok.

Ma meg csak a mikor jönnél, gyere most, eeddig ennyi, az meg még amannyi stílusban ledarálja és leteszi a telót. Ebből van rengeteg.

Vagy Viberen ráírok kultúráltan, nem a mizu mit vállalsz stílusban, és hogy hivnám telón.

10-ből 9 : most nem tudok beszélni, írj. Én pedig csakis az élőszó alapján döntök, egy pár perces teló sokat elárul, de még erre sem hajlandóak.

Szóval igen, nag,on gyatra lett ez tény.

2022. szept. 15. 09:36
 7/49 anonim ***** válasza:
90%

A többség nagyon csúnya, annyira, hogy az átlagos pasi is elgondolkodik, hogy ezért akar-e fizetni, mert ilyen alakú nők még számára is elérhetőek.

Ami a szolgáltatókat illeti, nincs verseny, így nincs minőség sem. A jobbak leléptek külföldre, ahol a magyar áraknak a háromszorosát megkeresik alaphangon, vagy kialakítottak egy stabil ügyfélkört, akikkel nem kell szenvedni és fixen jön a pénz

2022. szept. 15. 09:40
 8/49 anonim ***** válasza:
95%
A jó nők sokat kérnek el. Te tudsz fizetni 60+ ezret egy alkalomért? Ha nem, akkor ne csodálkozz, hogy csak selejtes jut.
2022. szept. 15. 09:57
 9/49 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttek, hogy elég egy faszival is lefeküdni, nem baj ha vén és undorító.
2022. szept. 15. 10:02
 10/49 A kérdező kommentje:

#1-es: akkor ez a kérdés valószínűleg nem Neked szólt :)

#3-as: ha így lenne, akkor nem írtam volna ki ezt a kérdést. Logikus, nem? :)

#5-ös: mivel én fizetek, nekem lehetnek elvárásaim, nem értem, ő miért várná el, hogy adonisz legyek (Nem is várja el)

A többieknek valószínű igaza van, köszi a válaszokat!

2022. szept. 15. 10:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!