Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette már, hogy a rosszlányok között egyre romlik a színvonal?
A Fiatal lányok Sugar Daddy-t keresnek Puncs.hu-n
Meg javarészük Smpixie-n hírdet Domina játékokat . Jó pénz van benne és szopni meg dugni se kell érte :)
Nektek teljesen mindegy hogy hogyan nézki, csak üriteni akartok.
Ha lenne egy gép aki kirázza , az is jó lenne sok embernek.
Épp ezt akartam én is mondani.
Pár éve még lehetett sok olyan lányt találni, akivel 3-5 perc telóbeszélgetés után hangulatilag is eljutottam odáig, hogy most azonnal szaladnék hozzá. És jó is volt. Voltak tényleg mosolygósan kedves, gyengéd lányok.
Ma meg csak a mikor jönnél, gyere most, eeddig ennyi, az meg még amannyi stílusban ledarálja és leteszi a telót. Ebből van rengeteg.
Vagy Viberen ráírok kultúráltan, nem a mizu mit vállalsz stílusban, és hogy hivnám telón.
10-ből 9 : most nem tudok beszélni, írj. Én pedig csakis az élőszó alapján döntök, egy pár perces teló sokat elárul, de még erre sem hajlandóak.
Szóval igen, nag,on gyatra lett ez tény.
A többség nagyon csúnya, annyira, hogy az átlagos pasi is elgondolkodik, hogy ezért akar-e fizetni, mert ilyen alakú nők még számára is elérhetőek.
Ami a szolgáltatókat illeti, nincs verseny, így nincs minőség sem. A jobbak leléptek külföldre, ahol a magyar áraknak a háromszorosát megkeresik alaphangon, vagy kialakítottak egy stabil ügyfélkört, akikkel nem kell szenvedni és fixen jön a pénz
#1-es: akkor ez a kérdés valószínűleg nem Neked szólt :)
#3-as: ha így lenne, akkor nem írtam volna ki ezt a kérdést. Logikus, nem? :)
#5-ös: mivel én fizetek, nekem lehetnek elvárásaim, nem értem, ő miért várná el, hogy adonisz legyek (Nem is várja el)
A többieknek valószínű igaza van, köszi a válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!