Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más is észrevette már, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette már, hogy a rosszlányok között egyre romlik a színvonal?

Figyelt kérdés
Pár éve még nagyrészt fülig érő szájjal, kielégülve jöttem el tőlük, ma meg kb. azzal az érzéssel, hogy kidobtam egy halom pénzt az ablakon. A képek messze nem tükrözik a valóságot, a megadott korra egy 5-10 évet simán rá lehet dobni, a hozzáállás kritikán aluli, a lehúzás az megy. "Füstmentes lakást" hirdet, mégis bűzlik a lakás. Az átlagéletkor egyre nő, alig vannak már fiatal lányok, egyre többen hirdetnek 50 fölött.

2022. szept. 15. 08:38
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent valaki írta e felett is fejlődött a technológia. Ott az egész világ. Csak kérdezem, webkamera modellként , esetleg onlyfans nem lehet jobban keresni?
2022. szept. 21. 06:49
 32/49 anonim ***** válasza:
100%

Még ha csak napi két vendéged van is, akkor is 25e/vendéggel számolva, havi 20 napot számolva, az havi 1 millió tisztán, napi mondjuk 3-4 órás munkával...,

hát abba lehet hagyni, de ennél csak sokszor rosszabbat találsz tisztességes munkával...

2022. szept. 21. 08:44
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

31 csák akkor keresel jobban OF-el ha találsz egy piaci rést ha olyat csinálsz amit más nem és van rá igény kereslet nehéz nagyott alkotni ebben a körben már meg kitűnni a sok körűl

Max kiegészítésnek jó az OF de nem keresel többet mint napi 2 vendéggel

Ahhoz valami olyat kell tolni h csak a webkamerából élj meg

2022. szept. 21. 08:48
 34/49 anonim ***** válasza:
30%
32-es..Azért nem olyan sok az 1 misi..Programozó vagyok nettó 1.5 millió a fizum.A legjobb barátom meg ételfutár.Havi 20 napot dolgozik persze esőben is de a nettó 900 megvan..S hidd el sokkal nyugisabb mint naponta 2 olyan pasival dugni aki nem szimpi neked..Próbáld ki te milyen érzés mindennap 2 öregasszonyt megdugni..Azért nettó 400 alatt itthon a tanárokat leszánitva tényleg csak az keres aki vagy irodista az önkormányzatnál vagy valami betanított szalagmunkát végez mert másra nem alkalmas..De most azok maguknak választották ezt a nyomorult létet.
2022. szept. 21. 09:47
 35/49 anonim ***** válasza:
100%

Milyen programozással foglalkozol?

Szerencsés vagy, mert a programozók sem keresnek bruttó 2 millió fölött, és az ételfutároknak is gyanús nekem a nettó 900e..., ha így lenne nem lenne hiány ételfutárból...

2022. szept. 21. 10:10
 36/49 anonim ***** válasza:
92%

Napi 2 vendég, napi 4 óra, havi 1 millió jól hangzik.

Viszont teljesen más 4 óra, mint egy irodában a számítógép előtt eltöltött 4 óra.

Ki fog jönni? Erőszakos lesz? Milyen szexet akar majd? Esetleg valaki, akit letiltottam (mert annyira erőszakos volt/nem akart gumit felvenni/fizetés nélkül elment/nem fürdött = kinyitotta a zuhanyfejet és úgy csinált, mintha lefürödne - ezek nagyon gyakoriak) és most valami új számmal keresett meg?

20 napig tartó olyan stressz, amit nem akarsz átélni havi 1 millióért.

Régebben engem is többet kerestek. A rezsicsökkentés bejelentése után lett ez napi 2-3 hívás.

Én úgy gondolom ez a mostani gazdasági dolog miatt van, magas élelmiszerárak, magas rezsi, stb.

2022. szept. 21. 10:25
 37/49 anonim ***** válasza:
93%
35.Wolt és Foodpanda..Nincs hiány..Persze dolgozni kell..Ipari robotokat programozásával foglalkozik a részlegem.
2022. szept. 21. 11:27
 38/49 anonim ***** válasza:
71%

Ne viccelj, azért más munkahely is stresszes, egy tervező mérnök havi BRUTTÓ 6-700e-ért tervez úgy, napi 8 órában!, hogy ha összeomlik a tervezett, híd, állvány, emberek halhatnak meg.., tönkremegy egy gép, szerkezet, milliós károk keletkeznek.., és ezekért Pt. szerint felel...

2022. szept. 21. 11:36
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Köszi az infókat.

2022. szept. 21. 11:36
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

A szexmunka is egy munka, aminek vannak veszélyei és előnyei is. A magyar klientúra egyébként elég kulturált, mondjuk Spanyolországban vagy Görögországban az az alap, hogy nem fürdik a vendég. Az ottani prostik egy nedves törlőkendővel megtörlik a vendég farkát, és már kapják is be. G.ci undorító. Amikor ott voltam, majdnem elhánytam magam, pláne, amikor a harmadik prostinál már nem egyszerűen kifordultam az ajtón, hanem nekiálltam balhézni, hogy kérek egy száraz, tiszta törölközőt és 5 percet, hogy gyors' lezuhanyozzak a 40 fok után. Nem adtak.

Végül mondtam, hogy így no oral, felkeményítettem magamnak, és gumi fel, és úgy 5 perc után, baromi elégedetlenül távoztam.

2022. szept. 21. 11:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!