Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette már, hogy a rosszlányok között egyre romlik a színvonal?
Még ha csak napi két vendéged van is, akkor is 25e/vendéggel számolva, havi 20 napot számolva, az havi 1 millió tisztán, napi mondjuk 3-4 órás munkával...,
hát abba lehet hagyni, de ennél csak sokszor rosszabbat találsz tisztességes munkával...
31 csák akkor keresel jobban OF-el ha találsz egy piaci rést ha olyat csinálsz amit más nem és van rá igény kereslet nehéz nagyott alkotni ebben a körben már meg kitűnni a sok körűl
Max kiegészítésnek jó az OF de nem keresel többet mint napi 2 vendéggel
Ahhoz valami olyat kell tolni h csak a webkamerából élj meg
Milyen programozással foglalkozol?
Szerencsés vagy, mert a programozók sem keresnek bruttó 2 millió fölött, és az ételfutároknak is gyanús nekem a nettó 900e..., ha így lenne nem lenne hiány ételfutárból...
Napi 2 vendég, napi 4 óra, havi 1 millió jól hangzik.
Viszont teljesen más 4 óra, mint egy irodában a számítógép előtt eltöltött 4 óra.
Ki fog jönni? Erőszakos lesz? Milyen szexet akar majd? Esetleg valaki, akit letiltottam (mert annyira erőszakos volt/nem akart gumit felvenni/fizetés nélkül elment/nem fürdött = kinyitotta a zuhanyfejet és úgy csinált, mintha lefürödne - ezek nagyon gyakoriak) és most valami új számmal keresett meg?
20 napig tartó olyan stressz, amit nem akarsz átélni havi 1 millióért.
Régebben engem is többet kerestek. A rezsicsökkentés bejelentése után lett ez napi 2-3 hívás.
Én úgy gondolom ez a mostani gazdasági dolog miatt van, magas élelmiszerárak, magas rezsi, stb.
Ne viccelj, azért más munkahely is stresszes, egy tervező mérnök havi BRUTTÓ 6-700e-ért tervez úgy, napi 8 órában!, hogy ha összeomlik a tervezett, híd, állvány, emberek halhatnak meg.., tönkremegy egy gép, szerkezet, milliós károk keletkeznek.., és ezekért Pt. szerint felel...
A szexmunka is egy munka, aminek vannak veszélyei és előnyei is. A magyar klientúra egyébként elég kulturált, mondjuk Spanyolországban vagy Görögországban az az alap, hogy nem fürdik a vendég. Az ottani prostik egy nedves törlőkendővel megtörlik a vendég farkát, és már kapják is be. G.ci undorító. Amikor ott voltam, majdnem elhánytam magam, pláne, amikor a harmadik prostinál már nem egyszerűen kifordultam az ajtón, hanem nekiálltam balhézni, hogy kérek egy száraz, tiszta törölközőt és 5 percet, hogy gyors' lezuhanyozzak a 40 fok után. Nem adtak.
Végül mondtam, hogy így no oral, felkeményítettem magamnak, és gumi fel, és úgy 5 perc után, baromi elégedetlenül távoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!