Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennetek a helyemben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
Fiatal no vagyok, nyar vegen megismerkedtem egy idosebb ferfivel egy randiappon. Nagyon hamar nagyon szimpatikusak lettunk egymasnak, de utana vegul soha nem talalkoztunk es egy csunyabb osszeszolalkozas utan megszakitottuk egymassal a kapcsolatot. En addig mindennap gondoltam ra, iszonyatosan beinditott (pedig nem vagyok egy tulsagosan introvertalt ember es nem is igazan hiszek az online randizasban, voltak mar valos, komoly kapcsolataim, konnyen ismerkedem). Mar kezdtem volna elfelejteni ot, amikor par napja jott tole egy uzenet, hogy nem erti miert, de o azota is gondol ram es elkepesztoen csabitonak tart. Tenyleg alig ismerjuk egymast, de ezek szerint kolcsonosen vonzodunk egymashoz ennyi ido utan is. Mit lehet ezzel kezdeni? Talalkozzak vele es szexeljunk? :) vagy jobb, ha elfelejtem az egeszet?
ma 17:36
 1/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
89%

Aki ennyi ideig szart rám, azzal én már nem találkoznék.

F

ma 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem te sem gondolod komolyan hogy igazat mond
ma 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
20%
Szexeljetek egy nagyot, lehet később bánni fogod, hogy hagytad a dolgot.
ma 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
amúgy simán zs) terv vagy neki, többi nem jött össze, előhúzott téged... ha ez kell neked, hajrá
ma 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szex kell neki!
ma 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Csúnya összeszólalkozás után miben reménykedsz? A szexen kívül másra ne nagyon számíts! Gondolkozz!
ma 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Elég fura ez így… ha tényleg érdekelnéd, nem így a semmiből bukkanna elő hónapok után… mi indított be benne ennyire?
ma 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Soha nem fogom megérteni, hogy hogyan lehet vonzódni valakihez, akit az életben nem láttál.
ma 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
#9 úgy hogy szűz
ma 18:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Hagynám a francba. Valójában semmit sem tudsz a pasiról, csak egy képet látsz amit lefestett magáról. Neked az tetszik, nem a pasi - tudatosan manipulált, "terelt".

Ha valóban akarna tőled valamit akkor már régesrég találkoztatok volna! Feleslegesen pazarlod az idődet, s közben hagyod magad mellett elmenni a valós lehetőségek tucatjait.

ma 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!