Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Többször voltunk már együtt, de a párom méretét meg sem érzem,így az együttlét sem élvezetes a számomra. Minden más dolgot szeretünk együtt csinálni, de valahogy így nem teljes az életem vele.
Nem passzoltok. Keress olyan pasit, aki kielégít.
Vele meg maradjatok barátságban.
Nem fog jólesni neki lehet, de meg kell értse!
És azt tudod, hogy mekkora a mérete??
Mert azért az sem mindegy, hogy mekkorát nem érzel??
Hosszú távon ez komoly gond lehet.
Mondjuk nekem nagy az étvágyam, és kifejezetten az igényes, fantáziadús, változatos, tabutlan, felfedezős szexet szeretem. Na, a férjem totálisan nem ilyen 🫤
Ezen eleinte még túllendültem, de aztán nagyon hamar kevés lett - csak akkor már késő volt. Közös ház, esküvő, gyerekek...
Végül elvergődtünk egymás mellett tizenpár évig, és most válunk.
Nem mondom hogy CSAK a nem passzoló szexuális igényeink miatt, de tény, hogy a szex, az intimitás az emberek nagy részének fontos, és ha nincs, az nagyon durván alá tudja aknázni a kapcsolatot és legyilkolja az ember önbizalmát, önbecsülésèt, nőisègèt/fèrfiasságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!