Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő szub lány vagyok. A fájdalmat csak kicsit élvezem viszont sok mindenre nyitott vagyok. Tudnátok bdsm szexre kreatív ötleteket, tanácsokat adni amitől izgalmas, érdekes, élvezetes lesz az együttlét?
Olyan dolgokat ajánlok Neked, ami kiszolgáltatottá tesz de nem fáj. Ha bízol a partneredben a kiszolgáltatottság nagyon izgató. Kötöztesd ki magad, vagy bilincseljen meg a párod. Kezdetben csak a kezedet, lábadat kötöztesd össze, majd haladhattok az egyre összetettebb kötözésekhez.
Kedvenceim a gőzsba kötés és a melltartó-kötés:
Kötöztesd be a szemed! A környezetünkről való információk nagy részét látás útján szerezzük. Ha ezt az érzékszervünket kikapcsoljuk, a többi sokkal érzékenyebbé válik. Érzékenyebb leszel az érintésre, simogatásra, de a fájdalomra is, nem is beszélve arról hogy minden váratlanul ér.
A szájpecket is nagyon szeretjük. Karika szájpecekkel a nyálfolyás egy percen belül megindul ami izgató és megalázó egyszerre.
A csikizés nagyon izgalmas, különösen kikötözve.
Tudnék, de előttem is írtak már, majd ha kifogytál az ötletből, akkor írj privátot.
30F/dom :)
A kiszolgáltatott helyzet kialakítására törekedjetek.
Mivel sub vagy így a mindennapi életetekbe szabályokat elvárásokat építsetek be. Pl.: otthon csak nyakörvben meztelenül ki kell szolgálnod a párod. Később lehet állandósítani valami olyan nyakörvet amit nem tudsz levenni de a hétköznapi életben is hordható. De az orgazmuskontroll is nagyon hasznos és jó játék. Pl.: erényöv viseléssel.
Fokozatosan építsétek fel a sub életedet. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!