Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a popsiszex 1-5ig, mennyire élvezetes, mennyire kívánjátok? és mit jelent számotokra (pozitív/negatív oldalak)?
példaként kezdem én:
Élvezet: 4, szuper szűk, de azért jobban kell fékeznem magam, hogy ne okozzak fájdalmat.
Kívánom: 3, ha a párom huncut mód viselkedik, és extra mód felizgat akkor általában szeretném oda is betenni.
Nekem a páromtól a maximális bizalmat jelenti.

Elevezet:5
Kivanom:5
Ezen asszem nincs mit reszletezni.

élvezet: 4, tényleg nagyon szűk, de nagyon kell figyelnie rám, hogy ne okozzon fájdalmat ott nem vadulhat mint punciban
kívánom: 4, párom jól előkészít, szex közben is foglalkozik a popsilyukammal amikor anál van így megfelelően felizgulok akkor szoktam mondani neki hogy átmehet

Ennyi homárt, öcsééém... :-)
Én már jártam úgy, hogy a nő mondta, hogy oda is akarná, amúgy nem is gondoltam rá. Ebből az következik, hogy a nők sokkal-sokkal perverzebbek!
Meg mivel a test mérgező salakja, aliasz fekália is onnan távozik, így ha az egyszemű kobra megszívja magát, szép kis nemi betegségetek is lehet, de hajrá.

Néha izgat és néha kívánom, de nem meghatározó.
34F

5 nagyon kívánom
5 mert fantasztikus érzés benne lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!