Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Többször voltunk már együtt, de a párom méretét meg sem érzem,így az együttlét sem élvezetes a számomra. Minden más dolgot szeretünk együtt csinálni, de valahogy így nem teljes az életem vele.
Figyelt kérdés
Sokszor nagyon ügyetlen is, hiába próbálom rávezetni a dolgokra, leblokkol,elkezd izgulni, görcsölni,és akkor annyi az egésznek. Van amikor még én nyugtatom meg,hogy semmi baj (ha nem kerül sor semmire), de egy életet így lehúzni valaki mellett,hogy nincs kielégítő szex? Nem vagyok,és soha nem voltam nagy étvágyú nő ezen a téren,de azért van az a pont,amikor valaki elkezd mérlegelni,hogy ez is egy nagyon fontos dolog a párkapcsolatban,hogy működjön. Gyereket így,hogyan is lehetne vele vállalni..Ti elhagynátok ezért, vagy valami más megoldást találnátok ki a helyzet mentésére? 30/n2024. márc. 13. 10:18
11/13 anonim válasza:
Teljesen jogosan parázik, hiszen itt ez a kérdés… Hiába nyugtatgatod, ha érzi hogy hazugság.
12/13 anonim válasza:
Nem passzoltok. 11-12 cm kicsi, sajnos.
Nekem nem kell nagy, 14-gyel már bőven jól vagyok, de 11 cm az nem elég.
13/13 A kérdező kommentje:
És akkor az ilyen mérettel megáldott férfiakkal mi van amúgy,ha emiatt tönkremegy a kapcsolat? Ennek ellenére talál maga mellé nőt, vagy akkor egyedülállóként élni le az életét? Kíváncsi vagyok erre.
2024. márc. 14. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!