Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Ti mit tennétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti mit tennétek a helyemben ha a pasitok így állna hozzátok?

Figyelt kérdés

A pasiktól elnézést kérek, de most inkább a hölgy társak véleménye érdekelne hiszen női szemmel sokkal másabb ezt megítélni.

A történet kicsit hosszú, de inkább leírom hogy mindenkinek világos legyen honnan indult és miért lyukadtunk ki ide.

25 éves nő vagyok, a párom 30 éves. 3 éve vagyunk együtt. A munkámból adódóan sokat utazom, fotózások miatt. 1 évig távkapcsolatban éltünk mert csak havi 1x tudtam haza utazni. Ekkor megbeszéltük hogy nyitott kapcsolat jobb lenne, nekem volt ezidő alatt több kalandom amiről párom tudott is, de nem zavarta,sőt izgatottan hallgatta mindig ha volt bármi újdonság.

Körülbelül 1 éve volt egy nagyobb vitánk ami miatt 1 hétig nem beszéltünk, én akkor hivatalos voltam egy céges rendezvényre, ahol sikerült túlzásba vinni az alkoholt és füvet , ennek az lett a következménye hogy nagyon csúnyán megcsaltam a páromat de el is mondtam neki másnap. Megbocsátott és fura mód érdekelte minden részlet.

Ezt követően minden rendben jött , stabil volt a kapcsolatunk , veszekedés mentes.

A karácsonyi ünnepekre hazajött az egyik barátom és egyben exem is. Őt jól ismerte már a párom, találkozott vele többször. úgy hozta a véletlen hogy ezzel a barátommal és a párommal elmentünk közösen bszélgetni egy este, végül felmentünk mindhárman hozzánk az éjszaka közepén. Az exem becsípve elég egyértelmű utalásokat tett hogy szeretne velem többet, ezt elmondtam a páromnak ő pedig azt mondta hogy döntsek én, részéről rendben van, ha lefekszem vele, csak tudjon róla. Végül lefeküdtem vele a lakásunkban, a párom is jelen volt, eleinte csak nézett majd be is kapcsolódott a szexbe. Nagyon élveztem, életem legjobb élménye volt azt hiszem.

pár nappal később a párom felhozta, hogy esetleg ezt csinálhatnánk rendszeresen is, tartós partnerrel. Elmondta hogy neki régóta vannak ilyen share, cuckold fantáziái de eddig nem merte elmondani, csak próbált bátorítani finoman. Most kicsit össze vagyok zavarodva, mert számomra ez egészen új, hogy ő előtte csináljam.

mit gondoltok, ez hosszútávon rosszul fog végződni? nem szeretném a páromat elveszíteni, de kihagyni sem szeretnék egy ilyen lehetőséget, mert egészen feldobta az addig unalmas életem.

tegnap 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Élvezd
tegnap 10:51
 2/12 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Kifejtened mit gondolsz?

tegnap 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
De rosszul fog végződni, leginkább a párod számára, mert le fogsz lépni valamelyik harmadikkal...
tegnap 10:57
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha mindkettőtöket izgat és gondolom a játékszabályokat betartva persze hogy használd ki a lehetőséget.
tegnap 11:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettonket izgat
tegnap 11:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő már nem a párod. Erre másképp nem lehet tekinteni, a nevében is benne van. Ez kapcsolat extrákkal, vagy nyitott kapcsolat. Felejtsétek el egymást mint potenciális élettársak, szülők és élvezzétek.
tegnap 11:06
 7/12 kisördög1 ***** válasza:
100%

Élvezzétek ezt a felállást ha mindketten benne vagytok és mindkettőtöket izgat miért ne?!

Vannak pasik akiket ez a felállás izgat, élvezd, használd ki!

A céges rendezvényen a csúnya megcsalás vajon mit jelenthet?!? :)))

tegnap 11:07
 8/12 A kérdező kommentje:
A ceges partyn lefekudtem ket kollegaval
tegnap 11:12
 9/12 anonim ***** válasza:
64%
8# te ilyen riban*képzőt üzemeltetsz, ajánlom magamat, nem bánod meg....
tegnap 11:16
 10/12 kisördög1 ***** válasza:
100%
Ezek a céges bulik sokszor jól sikerülnek :) Köszi, hogy elárultad
tegnap 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!