Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a megsértődésem, mit tennétek a helyemben?
Fiú-csaj barátság, a fiúval néha pettingeltünk, utoljára először próbáltam az orált, ő nem viszonozta szex se volt, bár mindig mondja, h megfog dugni de sose teszi.
Utána feltűnően megsértődtem, mert szerintem v nem csinálunk semmit, de ha igen nem így. Néha próbált kihívni, mikor kérdeztem akar mondani valamit azt mondta, h nem.
Szerintetek mit tegyek, h tudassam vele h ez nem ok?
Máskor próbáltam felhozni h miért tette, majd azzal indokolta h mert meglepett, mert megteheti.
Úgy amúgy jó barátságban vagyunk, azóta élőben nem találkoztunk. Félek, h szégyellném magam, látszana, h haragszok amit nem ért, szerintem ez meg abszúrd.
Hogy kezeljem a szituációt?
Aki nem viszonoz
És csak szopásra használ miért foglalkozol vele ?
Ennyire jó pasi vagy mi ?
A másik hogy gyerekes dolog be sértődni .
Akinek nem fontos az h nekem is jó legyen
Arra kár időt/energiát pazarólni
N
#5 nem tudom minek kezd ki velem ha nem akar semmit, és miért hanyagol, mikor azt mondta ez nem változtat semmin.
Tényleg nem világos, ne haragudj. Mondanám azt, h kihasznált, de nem mert egyikünk se élvezet el,szex se volt, ilyen csináltuk is meg nem is, inkább ő vett rá, de nem értem miért használt volna ki, ha nem használt ki végsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!