Köszönéskor megsértődés? Belépek valahova köszönök, de nem hallja meg az ott lévő, erre ő köszön, mintha én nem köszöntem volna, én meg köszönök neki mégegyszer de az arcomon van hogy miért hiszi azt hogy nem köszöntem.
Figyelt kérdés
Így mindketten sértettek vagyunk egy fokon és így kellene elkezdeni beszélni vele. Jártál már így? Megfigyelhető jelenség a társas érintkezésben?2022. máj. 15. 19:16
2/10 anonim válasza:
Én os jártam így. Orvosi rendelő várójában köszöntem az idős néninek, nem reagált, épp valamit olvasott. Leültem és bambulni kezdtem. Egyszerre csak látom, hogy néz engem és sértetten odaköszön, abban a leteremtő illene köszönni stílusban.
3/10 anonim válasza:
Velem gyakran előfordul És ilyenkor azzal válaszolok hogy még egyszer jó napot kívánok vagy még egyszer kezicsókolom és természetesen mosolyogva.
4/10 anonim válasza:
Ha belépsz valahová, akkor HANGOSAN köszönj, akkor garantáltan meghallják.
5/10 anonim válasza:
Mivel tudom hogy köszöntem, ezért nem érdekel mit mond. Ha ez nálad állandó jelenség, akkor köszönj hangosabban, vagy akkor tedd, amikor közel vagy az illető(k)höz.
6/10 A kérdező kommentje:
Egyik hogy olyan helyre mentem ahol nem akartam zavarni mindenkit hogy hangosan köszönök. Van azért ilyen. Másik pedig hogy attól is lehet még hogy nem figyel és nem vesz észre és utána köszön aki ott van.
2022. máj. 16. 07:48
7/10 anonim válasza:
Magyarul az orrod alatt motyogtál valamait és utána meg voltál se´rtödve, mert nem vették észre!
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem olvasd el a kérdést és kommentem még egyszer hátha okosabb leszel.
2022. máj. 16. 08:25
9/10 anonim válasza:
Elolvastam a kérdés is meg a válaszodat is!
"köszönök, de nem hallja meg az ott lévő"
"nem akartam zavarni mindenkit hogy hangosan köszönök"
EZ egyértelmüen annyit jelent, hogy valamit halkan motyogtál, amit senki nem hallott meg. Utána meg te vagy meglepödve, hogy miért gondolják, hogy nem köszönösz! Ha azt akarod, hogy észrevegyék a köszönést, akkor HANGOSAN, JÓL HALLHATÓAN kell köszönni.
10/10 A kérdező kommentje:
Vicces hogy a hangos köszönés és a halk motyogás között nálad nincs középút. Meg az is, hogy nem tudsz olyan helyzetet elképzelni ahol zavaró tud lenni ha valaki elrikkantja magát hangosan azzal, h. jó napot kíván.
2022. máj. 16. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!