Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette már, hogy a rosszlányok között egyre romlik a színvonal?
A rosszlanyokon, de máshol van.
Én fent vagyok az oldalon, a kiírt (valós) koromnál a valóságban 5-8 évvel tűnök fiatalabbnak, de volt, aki azt mondta 10-zel is. :)
Valóban vékony, valóban füstmentes, igényes, tiszta, kultúrált körülmények között, magánlakásban, egyedül, maximális diszkrécióval, korrektség mellett "dolgozom".
Minden, amit feltűntettem a hirdetésben igaz.
Az egyetlen a mélytorok lehet, amibe bele lehet kötni, mert van, hogy az illető fizikai adottságai miatt nem, vagy higiéniai okokból nem akarom.. ezért nem veszem be úgy.. Itt megkockáztatok egy rossz értékelést, de a saját egészségem többet ér. Illetve semmiképp se szeretném, ha egy ilyen higiéniailag megkérdőjelezhető úriember újra felkeresne, mert éppen tetszett neki velem...
Én is úgy látom, hogy a színvonal megy le.
Ennek az oka a kereslet.
Én is kiszállok belőle, októbertől nem csinálom, - mert már nem éri meg.
Napi 2 normális megkeresést kapok, maximum 3 telefonhívást. A többi telefonbetyár, tiszteletlen kissrác, vagy éppen mostanában rengeteg ukrán/török/román úriembernek a legkevésbé sem mondható férfiak keresnek meg... akiket azonnal tiltok is.
Cserébe ország-világ előtt arcot felvállalva kell, hogy hirdessem magam, mert különben annyi hívásom se lenne..
Az aki jön, ő pedig elvár 2 aktust, 2 x20 perces masszázst a két aktus után plusz 2 zuhanyzást, amely során a tusfürdő felét kinyomja (csak azért is).
Mindezt 25-ért. Mert ha a telefonba többet mondok, rám csapjátok.
Azok a lányok, akiknek egy csepp józan eszük van, átlátják/érzik, hogy ez így már nem éri meg, vagy maximum annak akinek semmi más lehetősége nincs, és így a színvonal is süllyed.
Ezzel mi a probléma?
Asztalos vagy burkoló mester is, ha nem tetszik a vevő, beint neki.
Szíve joga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!