Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm kiborult mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kiborult mert szeretkezés közben teljesen levetkőztettem. Mit tegyek hogy ez változzon a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Gyönyörű, csinos lány, de meg van győződve arról, hogy visszataszítóak a mellei, mert hogy pici, szerinte lóg, meg formátlan, ami nem igaz, csak nincs szilikon alakja... Én inkább azt mondanám, hogy kis formás, tenyerébe való. Na mindegy...

Mivel elégedetlen, ezért, mindig ragaszkodik, hogy a melltartó maradjon fenn szeretkezés közben. Odáig eljutottunk, hogy legalább már hajlandó csinos, áttetsző csipkét hordani... Ha simogatom, puszilgatom, akkor nyilván annyira ki kell bújtatni belőle, hogy hozzáférjek, és ilyenkor van az, hogy az anyag ott van a melle alatt, szóval technikailag mindent látok, már amikor nem igazgatja meg, hogy normálisan lássam.

Na a legutóbb az történt, hogy a pántokból kibújtattam, meg amúgy is az egész a cicije alatt volt, mindent láttam, már tök sok ideje. Szóval levettem róla.

Ez neki fel sem tűnt az együttlét végéig, csak utána, és teljesen kiborult. Takargatta magát, meg sírt leginkább. Meg mondta, hogy de ő nem akarta levenni, megkért, hogy én se vegyem le róla, miért kellett ez. Próbáltam nyugtatni, hogy ne haragudjon, mondtam, hogy nem bántani akartam, meg szerintem ő nagyon dögös, én oda vagyok érte. De amúgy konkrétan vagy háromnegyed órán keresztül fel se tűnt neki, hogy totál pucér, azt hittem, hogy oké neki akkor, meg amúgy sokkal kevésbé volt szégyenlős, mint korábban...

febr. 2. 03:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%
Mutass róla képet
febr. 2. 03:49
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Dráma.
febr. 2. 03:58
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem az ilyen lányokat, komoly mentális probléma ez, elég vágy lohasztó, ha így viselkednek.
febr. 2. 05:57
 4/22 mantis religiosa ***** válasza:
34%
Jah. Ne tervezz hosszótávra, ezt a kapcsolatot.
febr. 2. 06:01
 5/22 anonim ***** válasza:
80%
Pár alkalom után majd lesz bizalom, akkor majd nem fogja zavarni. Csak kényeztesd sokat a cicit is! Akiknek lapos kis lógós cicije van, sajnos azok majdnem mindig ilyenek még az elején.
febr. 2. 06:13
 6/22 anonim ***** válasza:
31%
Menekülj. Önbizalomhiányos nőtől rosszabb nincs szex és párkapcsolat szempontjából, ez kihat mindenre.
febr. 2. 06:46
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Dicsérd. Mond neki annyira szexi muszálj hogy teljessen meztelen lásd.
febr. 2. 07:07
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen csajjal, aki nem merte levenni az előttem lévő pasiknak. Én simán levettem róla, nem volt hiszti nem volt semmi dráma.
febr. 2. 09:18
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy normális! Büszke lehetsz, hogy képtelen vagy tiszteletbe tartani a határait. Inkább manipuláld, meg alkalmazz technikákat, hogy ledobja magáról. Milyen ember vagy????
febr. 2. 09:46
 10/22 anonim ***** válasza:
59%
Megszabadulsz tőle. Kell neked a mindennapi hiszti?
febr. 2. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!