Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm kiborult mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm kiborult mert szeretkezés közben teljesen levetkőztettem. Mit tegyek hogy ez változzon a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Gyönyörű, csinos lány, de meg van győződve arról, hogy visszataszítóak a mellei, mert hogy pici, szerinte lóg, meg formátlan, ami nem igaz, csak nincs szilikon alakja... Én inkább azt mondanám, hogy kis formás, tenyerébe való. Na mindegy...

Mivel elégedetlen, ezért, mindig ragaszkodik, hogy a melltartó maradjon fenn szeretkezés közben. Odáig eljutottunk, hogy legalább már hajlandó csinos, áttetsző csipkét hordani... Ha simogatom, puszilgatom, akkor nyilván annyira ki kell bújtatni belőle, hogy hozzáférjek, és ilyenkor van az, hogy az anyag ott van a melle alatt, szóval technikailag mindent látok, már amikor nem igazgatja meg, hogy normálisan lássam.

Na a legutóbb az történt, hogy a pántokból kibújtattam, meg amúgy is az egész a cicije alatt volt, mindent láttam, már tök sok ideje. Szóval levettem róla.

Ez neki fel sem tűnt az együttlét végéig, csak utána, és teljesen kiborult. Takargatta magát, meg sírt leginkább. Meg mondta, hogy de ő nem akarta levenni, megkért, hogy én se vegyem le róla, miért kellett ez. Próbáltam nyugtatni, hogy ne haragudjon, mondtam, hogy nem bántani akartam, meg szerintem ő nagyon dögös, én oda vagyok érte. De amúgy konkrétan vagy háromnegyed órán keresztül fel se tűnt neki, hogy totál pucér, azt hittem, hogy oké neki akkor, meg amúgy sokkal kevésbé volt szégyenlős, mint korábban...

febr. 2. 03:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
Igazad van 10. Talál jobbat aki tiszteletben tartja.
febr. 2. 10:00
 12/22 anonim ***** válasza:
70%
Jaja, hiszen teljesen normális, hogy szeretkezés közben sem akar meztelen lenni a pasija előtt, a kérdező a hibás...
febr. 2. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
dobd ki, ez szornyu no
febr. 2. 10:05
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Ismeritek azt a szót, hogy határ? Ha valaki nem akar valamit, ez érvényes a szexre is, a szeretkezésre illik tiszteletben tartani.
febr. 2. 10:08
 15/22 anonim ***** válasza:
7%
Ennyi erővel, ha valamit nem akarsz, akkor is önzőségből márpedig úgy csinálom, hogy akard. De valójában a nő nem jutott el valószínű arra, hogy önszándékából akarja. Tehát ez a erőszak manipulációba bújtatva. Azért mert, ha akarom és tényleg akarom, bízok a másikba akkor nem szégyellem megmutatom magam a másiknak magam testileg és lelkileg is. Erről szól a szeretkezés. De ha még nincs bizalmam a másikba nem vagyok elég biztos, hogy elfogad engem a másik vagy nem csak arra kellek aztán elmegy. Es ebben benne van a tisztelet a határainak a tiszteletben tartása, ha ez nincs akkor valójában nem teljes önátadás. Könnyű itt írogatni embereknek dobd ki milyen nő az ilyen. De valójában ez a nő nem bízik és nem tart ott, hogy a párjának megmutassa magát. Teljesen jogosan. A férfi nem méltó a bizalmára, mert gyorsan szeretné és manipulativanm a nő pedig sír, mert fáj neki ez. Ne csak felületesen nézzétek csak. Nektek mindenki aki nem úgy szexel, mint egy prosti az, mentális beteg. Csak hogy itt a szexről manapság nem beszélhetünk sok esetben szeretetről hanem csak vágyról és önzőségről. Na meg az a férfi aki ilyen intim dolgokat kiír ide, és még segítséget kér ahhoz hogy a barátnőjet hogy tudja manipulálni mi az eszköze hogy a határait még jobban feszegetni tudja és teljesen az övé legyen az nem méltó a nő kegyeire. Sajnálom!
febr. 2. 10:21
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban manipulálni... Én csak simán kényeztetni akartam, amit amúgy élvez. Feltételeztem, hogy mivel sok ideje nem takarta el magát, így oké lesz, ha leveszem a melltartót is, ami pont úgy volt rajta, hogy nem takart semmit.
febr. 2. 11:10
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
De nem oké láthatod. Tartsd tiszteletben. Vagy ha nem megy akkor hagyj neki békén. Kényeztetni úgy lehet, ahogy neki jó nem ahogy neked
febr. 2. 11:13
 18/22 anonim ***** válasza:
12%
Vagy nem ahogy te akarod*
febr. 2. 11:16
 19/22 anonim ***** válasza:
27%
#16 ennek a kislánynak nem kényeztetés kell, hanem pszichiáter.
febr. 2. 15:20
 20/22 A kérdező kommentje:

"Kényeztetni úgy lehet, ahogy neki jó nem ahogy neked"

Élvezi, ha a melleivel foglalkozom... Csak ha 'végeztem', akkor megigazítja a melltartót többnyire.

"De nem oké láthatod"

Miből kellett volna látnom ELŐRE? Máskor többnyire takargatja magát. A legutóbb nem ez történt. Amikor levettem róla, sem problémázott. A nonverbális jelek teljesen arra utaltak, hogy bele fog férni.

febr. 2. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!