Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kiborult mert szeretkezés közben teljesen levetkőztettem. Mit tegyek hogy ez változzon a későbbiekben?
Gyönyörű, csinos lány, de meg van győződve arról, hogy visszataszítóak a mellei, mert hogy pici, szerinte lóg, meg formátlan, ami nem igaz, csak nincs szilikon alakja... Én inkább azt mondanám, hogy kis formás, tenyerébe való. Na mindegy...
Mivel elégedetlen, ezért, mindig ragaszkodik, hogy a melltartó maradjon fenn szeretkezés közben. Odáig eljutottunk, hogy legalább már hajlandó csinos, áttetsző csipkét hordani... Ha simogatom, puszilgatom, akkor nyilván annyira ki kell bújtatni belőle, hogy hozzáférjek, és ilyenkor van az, hogy az anyag ott van a melle alatt, szóval technikailag mindent látok, már amikor nem igazgatja meg, hogy normálisan lássam.
Na a legutóbb az történt, hogy a pántokból kibújtattam, meg amúgy is az egész a cicije alatt volt, mindent láttam, már tök sok ideje. Szóval levettem róla.
Ez neki fel sem tűnt az együttlét végéig, csak utána, és teljesen kiborult. Takargatta magát, meg sírt leginkább. Meg mondta, hogy de ő nem akarta levenni, megkért, hogy én se vegyem le róla, miért kellett ez. Próbáltam nyugtatni, hogy ne haragudjon, mondtam, hogy nem bántani akartam, meg szerintem ő nagyon dögös, én oda vagyok érte. De amúgy konkrétan vagy háromnegyed órán keresztül fel se tűnt neki, hogy totál pucér, azt hittem, hogy oké neki akkor, meg amúgy sokkal kevésbé volt szégyenlős, mint korábban...
"Kényeztetni úgy lehet, ahogy neki jó nem ahogy neked"
Élvezi, ha a melleivel foglalkozom... Csak ha 'végeztem', akkor megigazítja a melltartót többnyire.
"De nem oké láthatod"
Miből kellett volna látnom ELŐRE? Máskor többnyire takargatja magát. A legutóbb nem ez történt. Amikor levettem róla, sem problémázott. A nonverbális jelek teljesen arra utaltak, hogy bele fog férni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!