Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40- es férfiak ti visszautasítanátok egy tini lányt?
Figyelt kérdés
Monjuk ha ő próbálna kezdeményezni? 14-16 évest?febr. 2. 02:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
49 szavazat
1/33 anonim 

válasza:

Ha fejlett, nőies teste és kellően érett gondolkodása van, akkor nem utasítanám vissza. Sőt, nagyon bírom a tinicsajokat. Nyitottak, érdeklődők, kíváncsiak.
2/33 anonim 

válasza:

Ez sok dologtól függ.
Pontosan ki is az, honnan ismerem, mikre vágyik...
Inkább a 20+-os csajokat preferálom.
3/33 anonim 

válasza:

Egy normális egészséges felnőtt férfi visszautasítja.
4/33 anonim 

válasza:

#3: Miről beszélsz pontosan? Egy felnőtt férfi attól normális és egészséges, hogy szexuális gerjedelem ébred benne egy gyönörű és vonzó női test iránt, a mai 14-16 éves lányok pedig egészen pontosan ennek megfelelően néznek ki. Vagy véleményed szerint kifejezetten csúnyák és bigott apácadivat szerint öltözködnek? Prűd kinézetnek neveznéd a popsiközépnél áttetsző leggings nadrágot vagy éppen a tevepatát? Lefogadom halvány lila gőzöd sincs miről nyomom itt a sódert hajnali fél négy után két perccel. Szóval tudod, van egy mondás: egyél narancsot és közben ne gondolj a narancsra. Meg tudnád csinálni? Na ugye, a férfiak is ha szépet látnak akkor nehezen tudnak nem a szépre gondolni és ez szerintem így egészszéges. Vagy aki meglát egy ilyen széplányt az gondoljon inkább öreg nénikre amint a szokol rádióból jó ebédhez szól a nótát hallgatva borsót fejtenek a pitvar hátsó fertályán? Irreális elképzelés, lehetetlen megcsinálni, egyszerűen nem egyezik a fizika törvényeivel! És igen, minden 30-40 éves férfi, de talán idősebb is örülne mint majom a fakának ha ilyen ájtatos kis cicókákkal ismerkedhetne, vagy aki nem annál nem egészen van rendbe az agyi konzisztencia...
5/33 Dredd Bíró 

válasza:

18-20 éveset nem utasítanék vissza, de fiatalabbat igen, mert sérülhet lelkileg is később egy ilyen miatt...
6/33 anonim 

válasza:

Egyszer a buszmegállóban egy még fiatalabb lány elkezdett kérdezgetni, flörtölni velem, kb 12 körül lehetett, a meglepetéstől köpni nyelni nem tudtam, hogy ilyen fiatalon már így nyomja... De sok 14 éves már úgy néz ki, hogy megmozgatja az ember fantáziáját.
7/33 anonim 

válasza:

Bizony amilyen fejlettek ma már, megmozgatja az ember fantáziáját, még ha ez társadalmilag nem is elfogadott, még azok részéről sem akiknek a gondolatai titokban szintén elkalandoznak.
8/33 anonim 

válasza:

Csak tudjam hogy annyi. Mert már 30 felé közelítettem, mikor egy buliban egy 16 éves csaj bepróbálkozott, táncolás, simulás, smárolás is volt. Olyan eszméletlen dögös csajt azóta se sokat láttam meg előtte sem, hatalmas gyönyörű mellek, formás test, isteni popsi. Aztán valaki megsúgta jóindulatúan, hogy 16 éves a csaj, csak óvatosan. Ledöbbentem durván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!