Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek, ha egy lánynak nagy a szexuális étvágya?
Figyelt kérdés
Nektek mekkora? Találtatok ilyen lányt? Milyen volt velema 07:24
1/10 anonim válasza:
Az jó, ha szinte sosem nekem kell kezdeményezni.
2/10 anonim válasza:
Aki nem szereti az fatökű!!!
Nincs is kérdés!!!
3/10 anonim válasza:
Az a legjobb, ha nagyjából azonos az enyémmel. Az eltérés mindkét irányba problémás lehet.
4/10 anonim válasza:
Hát volt olyan ami már túlzás volt meg nevetséges. Az is idegesítő tud lenni hogy folyton csak ez jár a fejében..
5/10 anonim válasza:
Hát engem nem idegesített, volt ilyen bnőm régen. Volt hogy úgy néztünk végig egy filmet, hogy a szájába volt végig a farkam, a hasamra feküdt fejjel.
Vagy M7-en balatonig végig szopott és simogatta a csiklóját, mert így érezte jól magát. Tök jó volt így élni. 6 évig voltunk együtt.
6/10 anonim válasza:
Engem idegesìtene bevallom őszintén. Napi egyszeri szex fér nàlam bele max többet nem kìvànok,ìgy tuti megunnám és szakìtanék vele keressen olyan pasit akinek szintén az az igénye hogy egésznap cumizzák.
7/10 anonim válasza:
Mint a 6-os. Nekem átlagos és nem szeretném, ha olyan partnerem lenne, akinek sokkal nagyobb.
8/10 anonim válasza:
A legjobb! Volt ilyen és a legszebb emlékeim. Sajnos a mostani páromnak semmi.
9/10 anonim válasza:
Amíg nem jönnek vele össze addig hű de nagyon szeretnék - szavakban minden pasi napi 20x bírja, de utána a valóságban elég hamar kiderül 10-zel kell osztani amit bemondanak számot.
Annak fog tetszeni akinek hasonlóan magas a libidója.
10/10 anonim válasza:
Általában napi 1x szexelünk, ha itt alszik akkor este is, reggel is 1. Még nem lakunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!