Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált lányok! Ti hogyan szeretitek, ha kezdeményeznek nálatok?
ha a kívánságlistámon szereplő könyvek közül meglepne valamelyikkel
nintendo switch oled is jól jönne
amúgy meg elég lenne ha készítene nekem tejszínes fokhagymás csirkemellet /mellé boroskóla😋/
nem kell drága étterem meg ilyenek, elég lenne ennyi
Köszönöm az egyetlen normális választ!
Ha a másik tök idegen, akkor sehogy. Utcán, buszon, útálom ha zavarnak és amúgy sem akarok idegenekkel szóbaálni.
Amúgy pedig úgy tud kezdeményezni, ha beszélget velem. Attól hogy introvertált vagyok szívesen beszélgetek, előben és chaten is. De normálisan próbálj beszélgetni, ha valaki tőlem megkérdezi hogy mizu, akkor az kb azonnali kozáró ok. Mesélj magadról, de közben érdeklődj felém, de ne várd hogy én vigyem a hátamon a beszélgetést, azaz ha kérdezel normálisan kérdezz, ami elindít egy témát és ne csak azt írd, hogy meseljek magamról, mert az olyan, mintha átlasszolnád nekem a kezdeményezést. Ha már tudunk beszélgetni, nálam csak akkor jöhet szóba a kezdeményezés, útalom ha olyan nyomul akivel eddig két szót nem váltottam. Ha már van közös hang, lehet finoman bókolni, esetleg felajánlani segítséget valamiben, apró meglepiket adni a másiknak. Ha ezekre vevő, hívd el talizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!