Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Introvertált lányok! Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált lányok! Ti hogyan szeretitek, ha kezdeményeznek nálatok?

Figyelt kérdés

2022. máj. 8. 00:03
1 2
 1/13 anonim válasza:
74%
sehogy, bumm
2022. máj. 8. 00:45
 2/13 anonim ***** válasza:
13%
Felhív és megkérdi hogy mi a kedvenc horrorfilmem
2022. máj. 8. 01:07
 3/13 anonim válasza:
25%
Elhiv sms-ben a kehidai termalfurdore egy hetvegere😌
2022. máj. 8. 01:10
 4/13 anonim válasza:
21%

ha a kívánságlistámon szereplő könyvek közül meglepne valamelyikkel

nintendo switch oled is jól jönne

amúgy meg elég lenne ha készítene nekem tejszínes fokhagymás csirkemellet /mellé boroskóla😋/

nem kell drága étterem meg ilyenek, elég lenne ennyi

2022. máj. 8. 01:17
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
A 2-es és 6-os válaszolók jól mondják. A többieknek túl nagy az igényük.
2022. máj. 8. 01:56
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
2022. máj. 8. 08:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos,hogy a másik egyértelmű jeleket adjon,mivel nehezen mutatom ki ha bejon valaki,szeretném tudni hogy biztosan tetszek neki. Például tobb apró szivesseg,ha segít valamiben,kíváncsi a velemenyemre,sokat mosolyog rám,megdicseri a kulsom. De ne lógjon mindig rajtam,mert az elején az nagyon kellemetlen.
2022. máj. 8. 11:27
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm az egyetlen normális választ!

2022. máj. 8. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha a másik tök idegen, akkor sehogy. Utcán, buszon, útálom ha zavarnak és amúgy sem akarok idegenekkel szóbaálni.

Amúgy pedig úgy tud kezdeményezni, ha beszélget velem. Attól hogy introvertált vagyok szívesen beszélgetek, előben és chaten is. De normálisan próbálj beszélgetni, ha valaki tőlem megkérdezi hogy mizu, akkor az kb azonnali kozáró ok. Mesélj magadról, de közben érdeklődj felém, de ne várd hogy én vigyem a hátamon a beszélgetést, azaz ha kérdezel normálisan kérdezz, ami elindít egy témát és ne csak azt írd, hogy meseljek magamról, mert az olyan, mintha átlasszolnád nekem a kezdeményezést. Ha már tudunk beszélgetni, nálam csak akkor jöhet szóba a kezdeményezés, útalom ha olyan nyomul akivel eddig két szót nem váltottam. Ha már van közös hang, lehet finoman bókolni, esetleg felajánlani segítséget valamiben, apró meglepiket adni a másiknak. Ha ezekre vevő, hívd el talizni.

2022. máj. 8. 15:30
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Legyél türelmes.
2022. máj. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!