Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek, ha egy lánynak nagy a szexuális étvágya?

Figyelt kérdés
Nektek mekkora? Találtatok ilyen lányt? Milyen volt vele

jan. 15. 07:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

#19 Semmi kifogásom nem lenne a napi szex ellen, sőt... :D

Nekem tetszik ha egy nőnek nagy az étvágya, vagyis tetszene, mert ez csak netes legenda, mint a jeti. :D

jan. 16. 10:23
 22/31 anonim ***** válasza:
67%

Én minden nap csinálnám, többször is. Férfiak meg azt mondják ilyen nőt akarnak, mikor meg kapnak egy ilyet, akkor kiderül hogy nem is bírják. Mostani kapcsolatomban is ez a helyzet, nekem sokszor nem elég a napi 1-2, ő viszont nem tud többet nyújtani. Megcsalni nem fogom, így ezzel együtt kell élnem.

N

jan. 16. 13:49
 23/31 anonim ***** válasza:
74%
#22 Tökéletes lennél szerintem egy életre feleségnek, ha ugyanolyan nyitott és kísérletező vagy, mint amennyire nagy az étvágyad az elmondásod alapján.
jan. 16. 13:57
 24/31 anonim ***** válasza:
54%
Régebben tetszett, lezavartunk egymás után több menetet is több óra hosszat. De ma már nem vonz a dolog. Napi 1 bőven elég, azt se feltétlen minden nap.
jan. 16. 16:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

szexkapcsolatnál kifejezetten pozitív

párkapcsolatban már lehet komplikáció ha nimfó kardnyelő a csaj, és rommá akar szopni minden este 6 szor. de sztem utóbbi ritka

a többség "elvan" és uncsika.

nem éppen a meglovagló nimfó a nők többsége sztem.

jan. 16. 22:48
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok.

Nos engem nem zavart soha, hogy ő ilyen. És igen, volt olyan pár hét után, hogy nem állt fel rendesen, na és ? Megoldotta, nem mással, máshogy.

Pl. útközben feldugta magának a dezodorját én meg vezettem, stb stb.

Nem csináltunk belőle gondot.

S miután én alapból olyan vagyok, hogy nálam mindíg az erotikus élvezkedés volt az első szórakozás, így nem éreztem terhesnek azt, hogy ő kb 5-10x naponta elélvezett valahogy, ha fáradt voltam, akkor is hagytam, hogy azt csináljon, amit akar.

jan. 17. 07:37
 27/31 anonim ***** válasza:
A baj akkor kezdődik, ha az egyik fél "teljesíteni" akar, na az nem megy. Az élvezkedés hangulata a fontos. És kinek mikor és hogy lesz jó, de az egész napos bizsergés agyban is legyen meg.
jan. 17. 11:17
 28/31 Senior Séf ***** válasza:
Amíg össze nem jössz egy fehérmájú nővel, azt hiszed, igen. Aztán fél év múlva már sok lesz az állandó készenlét.
jan. 18. 17:26
 29/31 anonim ***** válasza:

Szerintem is kamu a #22.

Ha nem, akkor tessék, lehet jönni bebizonyítani, állok elébe/alája! ;)

jan. 18. 17:29
 30/31 A kérdező kommentje:

Tapasztalat?

jan. 18. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!