Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Szeretitek, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek, ha egy lánynak nagy a szexuális étvágya?

Figyelt kérdés
Nektek mekkora? Találtatok ilyen lányt? Milyen volt vele

jan. 15. 07:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Szerettük volna, de olyan lány soha nem létezett.
jan. 15. 14:19
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Olyannal még nem találkoztam! 5 kapcsolatom volt, ebből 3 úgy kezdődött, hogy a csaj közölte, hogy Ő bizony szexmániás, de ez sem a mennyiségben sem a minőségben nem mutatkozott meg soha. Nincs nagy igényem, nem vágyom nagy lepedőkarobatikára, de ne csak feküdjön mint egy fa és csak "elviselje" az egészet, mennyiségben sem vágyom sokra szerintem heti 3-4 alkalommal és a piros napokra is mindig tekintettel voltam.

Ketten (pont az önmagát szexmániásnak valló) épp ezt jelölte meg az egyik szakítási oknak; mert hogy én "állandóan szexelni akarok" ..... sosem erőlettem semmit, sosem léptem félre, de mégcsak nem is flörtölgettem sosem mással.

jan. 15. 14:29
 13/31 anonim ***** válasza:
46%

meglepő amit mondok, de én azt szeretem ha nekem nagyobb, és kicsit erőltetni kell :D bejön ha shy a nő és kiicsit incselkedik

a nagyon krvás nekem nem jönbe

25f

jan. 15. 14:37
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nálad a nagy igazság! Én életem során pontosan és így ezeket tapasztaltam.
jan. 15. 15:00
 15/31 anonim ***** válasza:
46%
Nagy etvagyu otthon nem kapja meg megszerzi mas valakitol. Vagy otthon van de keves, mast is beszervez otthonin kivul.
jan. 15. 15:03
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem mindegy mi számít nagy étvágynak. Napi 5, napi 1, heti 6 ?

Ismerem mindkét végletet. Csak frigid nővel ne kezdjetek. Annál rosszabb és lélekrombolóbb nincs.

jan. 15. 15:14
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

12 nekem is ilyen volt mindkét barátnőm hát passzívak

passzívak.. te megadod neki keméynen amire ő vágyik, de amiikor a szopáson a sor "fúj fúj.. fúj izé jön ki belőle" ekte ez volt mindkét csajom :D

persze jó barátnők voltak.. az van hogy számít a törődés.. számít hogy ő megvár.. hogy jól mulattok a szex csak 1 dolog.

Csak az a baj olyan szinten elszállt a nőii nem a férfitól... 100x nagyobb elvárás.. 0 odaadás de "ő Grófnő" 😅 tényleg nem tom sztem Apa rontja el nagyon az egészet a neveléssel.

jan. 15. 15:38
 18/31 anonim ***** válasza:
49%
Mi számít nagynak? Jóból is megárthat a sok.
jan. 15. 15:56
 19/31 anonim ***** válasza:
75%
Kb minden nap csinálnám. Ez kezdetben nagyon izgatja a pasikat, de előbb-utóbb kiderül hogy sokuknak kevesebb is elég lenne.
jan. 15. 16:25
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

19

minket sokkal jobban lefáraszt az orgazmus meg a folyamat mint a nőket

de persze számít a stamina is

volt egy csajszi akivel közel kerültünk eléggé. a végén szex lett belőle.. ilyen barát.. féle kísérletezés

és voltak esetek amikor a 3. menet után ő még a legimpulzívabb lovaglást akarta végrehajtani én meg a halálomért könyörögtem 😅😂😂

persze első hallásra jól hangzik de ugye a kanosság addig tart amíg magasak a hormon értékeiid és az agy küldi lefele a jelet, ha ez elment már inkább tortúra 🤣

az "elégedettség" érzet ugye. aztán aki meg állandóan magas értékekkel a tetőponton az ösztrogén szintje pl nőknél ők meg kielégületlenek a kapcsolatban.

jan. 15. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!