Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A magas vagy az alacsony lányokat szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Én 166 cm vagyok. Ez jó?2022. szept. 18. 19:50
1/8 anonim válasza:
Te átlagos magasságú vagy, se alacsony, se magas! Nem, senkinek nem leszel jó, mert mindenki 1 centivel magasabb, vagy 1 centivel alacsonyabb csajt keres. Jesszus, ez a kérdés... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2/8 anonim válasza:
Azt gondolom minden fiúnak a nála kicsivel alacsonyabb lányok jönnek be. De ez változó, kinek mi az ideális. Én pl fiúként meghaladom a 190 centit, de van tőlem magassbb lány a gimiben!
(Nyilván nem egy évfolyam)
3/8 anonim válasza:
Nalamx alacsonyabb, de minimum 160cm
4/8 anonim válasza:
Én az alacsonyakat bírom jobban.
5/8 anonim válasza:
nekem csak a 168,438424826183cm-es lányok jönnek be
te jó ég! :DDDDD
6/8 anonim válasza:
Én sem vagyok egy égi meszelő, az 174-el, szóval a te magasságod kb ideális. De amúg, ahogy előttem is írták, amíg alavsinyab vagy addig nem nagyon számít.
7/8 anonim válasza:
Alacsony, de az én szemszögemből a lányok 98%a alacsony 😂
8/8 anonim válasza:
A magasság már végképp olyan dolog amiről nem tehet az ember, tehát teljesen mindegy, vagy tetszik, vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!