Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti a magas vagy az alacsony lányokat szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Én 162 cm vagyok..Ez a kérdés már régóta foglalkoztat.:D 16/L2016. márc. 20. 11:50
1/9 anonim válasza:
Mindegy, csak nálam legyen alacsonyabb, ami nem egy nehéz dolog.
16/f 190 cm
2/9 anonim válasza:
mivel 187 vagyok, ezért a 160 az a minimum szerintem, de nálam ne legyen magasabb, az a felső határ. olyan 170 körül az ideális nekem.
3/9 anonim válasza:
alacsonyakat mivel én is az vagyok nem nagyon járnék magasabb csajjal
4/9 anonim válasza:
Nekem tök mindegy. De ha már így felhoztad, akkor magasabb.... :D
5/9 anonim válasza:
Alacsonyabb és nem zavar, ha van vagy 30 centi köztünk. :D Én 189 vagyok.
16/F
6/9 anonim válasza:
Olyan 170-175 nekem a legjobb, de nem a magassága alapján fogok egy lányt megítélni. Nem nagyon befolyásol semmit, max annyit hogy én szeretem ha egy lány 10-15 cmel alacsonyabb nálam.
7/9 anonim válasza:
150-180 cm közötti legyen, és ami fontosabb: legyen aranyos.
8/9 anonim válasza:
Atlag magassagom van de nekem édes mindegy hogy milyen magas... Jo azert kb egy határ.. 150-200 cmig..
16F
9/9 anonim válasza:
Legyen alacsony, a feje kb. a derekamnál legyen hogy rá tudjon könnyedén cuppanni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!