Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akiknek a barátnőjük a berakta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek a barátnőjük a berakta a dildót milyen volt?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy dildója, szexben szoktuk használni, vagyis ő. Múltkor ahogy az ágy sarkán voltam ő a tapadós dildóját a padlóra rakta, beleült és engem szopott. Szopás közben lejjebb ment és elkezdett kinyalni, volt már ilyen, jól esett és ezért nem is ellenkeztem. Na de egy idő után arra lettem figyelmes, h valamit érzek a hátsó bejáratnál, vagyis a dildót. Tökre meglepődtem, mondtam neki, h azt azért ne. Bevallom, eljátszodtam már a gondolattal, hogy kipróbáljam én is, de szégyellem előtte ezt a dolgot, h engem ez érdekel... Szerintem ha lesz még néhány próbálkozása beadom a derekam. Az lenne a kérdésem, akit dildózott már meg a párja, hogy élte meg, változtatott-e ez ezt követően a kapcsolaton? Na nő nem nézi le a pasit, hogy feldugott neki egy bránert?

ma 17:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!