Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi szexvideó kedvesükről és hármas/négyes/cuckold kérdés. Akik arra (is) izgulnak (arra is tudnak felizgulni), hogy barátnőjük/feleségük régi szex felvételeit (is) nézik, vagy, hogy immár jelen időben mások szeretkeznek párjukkal, azok hogyan...?
...azok hogyan képesek erre?
▪︎ ▪︎ ▪︎ ▪︎ ▪︎ ■ □ ■ □ ■ ▪︎ ▪︎ ▪︎ ▪︎ ▪︎
Nem a jelenség érdekel, hanem, hogy maga az a szerintem kellemetlen érzés, hogy tudod, hogy másokkal is csinálta és élvezte (és akár jobban mint veled, akár kevésbé jobban, mindegy, de) ott a látható bizonyítéka. A felvétel(ek).
Valaki meg szereti kedvesének régi együttléteit, vagy egyenesen dugásait nézni. Mindezt (a teljes egészet - egyenesen a végéig) mással "karöltve" műveli...
Látni feleségük hajdani kéjes vonaglásait, a vágytól izzó arcát, hallani az élvezettől önkívületi állapotban elhangzó nyögéseit, felkiáltásait...
Valami hasonló a cuckold, vagy hármas/négyes felállásoknál - szintén szerelmeddel, azaz akihez érzelmek fűznek:
Nem rossz, vagy (minimum) kellemetlen látni, átélni, hogy más kényezteti, csókolja, szexel vele (immáron a jelenben)?
(Én ezzel szemben attól vagyok boldog, ha az az élvezet amit kapott _tőlem_ kapta! Ha látom rajta, hogy örült neki, élvezte, és hogy mindezt én váltottam ki belőle! Nincs ennél felemelőbb érzés. Így vélem.)
Nem biztos, hogy átjön miről is kérdeztem pontosan, vagy, hogy le tudtam írni rendesen, hogy mire akarok ezzel kilyukadni, de még én sem tudom pontosan ezt megfogalmazni. Csak látom körülöttem ezt a jelenséget, és nekem valahogy minimum furcsa... Szinte érthetetlen. Nem pálcát török felettük, engem nem zavar ki mit csinál, egészségükre, de ezek (akár a régi szeretkezések nézése, vagy csupán a rá gondolás, hogy - bizony - mással is csinálta anno) furcsa, nem épp kellemes dolgok/érzések. 🙂
Együtt érzek avval hogy ő nagyon élvezi, kívánja. Logikus ha szeretsz sörözni és négyen teszitek az hangulatosabb mint ketten. Élvezet szeretet pozitivitás, ez a hangulat ilyenkor, nem a féltékenység és a birtoklás hogy csak én használhatom a nuniját, más hozzá se érhet... Nincs ezen mit nem érteni. A szex jó, ha másokkal is csinálod még jobb. Fantázia szinten izgat, nem voltam úgy hogy párom volt akit más dugott. Engem valamiért a hűtlen nők jobban felizgatnak, talán mert ők élvezik az életet szabadon és nem tudom őket birtokolni hogy csak engem szeressen, ez elérhetetlenné teszi őket. Mint ahogy egy drága sportkocsi is elérhetetlen a szegénynek belátható időn belül.
Ennek ellenére sima hűséges kapcsit akarok, de izgat a nyitott. Rosszalkodni mindig is izgibb mint minden szabályt, erkölcsöt betartani.
Igen, együtt érzel azzal, hogy ő nagyon élvezi, kívánja.
És pont idevág az, amit én írtam, amit én érzek:
"Én ezzel szemben attól vagyok boldog, ha az az élvezet amit kapott _tőlem_ kapta! Ha látom rajta, hogy örült neki, élvezte, és hogy mindezt _én_ váltottam ki belőle! Nincs ennél felemelőbb érzés. Így vélem."
Ezért - igenis - nem lehet érteni.
Vagyis próbálkozom, de egyelőre inkább ez van:
"Ezek (akár a régi szeretkezések nézése felvételről, vagy csupán a rá gondolás, hogy - bizony - mással is csinálta anno) furcsa, nem épp kellemes dolgok/érzések."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!