Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan aki ezt csinálja és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki ezt csinálja és izgatja?

Figyelt kérdés
Nő vagy férfi maszturbál, ezt felveszi videóra majd visszanézi. Perverzió ez, vagy teljesen elfogadható normális dolog a szexben?

nov. 8. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én leszoktam videózni magam gyakran és arra verem, hogy verem. Nagyon izgató. 33F
nov. 8. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy perverzionak mondható-e. Én vettem már fel magam, és szeretem néha visszanézni, jó látni kívülről is magam közben. :) 27f
nov. 8. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként vettem már fel, hogy vibrátorral dugom magam és igen, volt hogy mászni közben visszanéztem.

27N

nov. 8. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Maszti közben *
nov. 8. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

És aztán az is megy videóra, és akkor azt nézed ahogy nézed maszti közben, hogy masztizol, miközben masztizol. Aztán ezt is felveszed, és akkor azt nézed, hogy maszti közben nézed, ahogy maszti közben nézed, hogy masztizol, miközben masztizol.

Masztiception.

nov. 9. 00:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3. Izgalmasan hangzik. *,* nyögésed is hallatszik rajta? Gondolom az még plisz izgalminfaktrot ad(na)
nov. 9. 04:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, régebben rendszeresen csináltam, nagyon izgató. F
nov. 9. 07:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#6 igen hallatszik rajta, attól Is izgató nekemis. :)

3as voltam

nov. 9. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
elfogadhato igazabol. nincs vele baj. lehet izgato volt mar hogy en is csinaltam
nov. 13. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!