Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként kérdem,mért jó az a férfiaknak hogy a barátnőjük mellett nőznek?
Nálunk egyszerű volt a képlet.
Kevés szex plussz éreztem, hogy nem szeret, nincs érintés, nincs törődés.
Én szerettem, mindent megadtam, vártam, hogy jobb legyen, nem változott semmi.
3 évig bírtam így. Aztán szakitás lett a vége.
Egyébként akikről meg te írsz a kérdéseben, ott sokkal egyszerűbb a dolog.
Kapcsolati szinten monogámok, de szexuálisan nem. Vadászok.
És igazából ez mindenkire igaz, csak van, aki magára erölteti a szexuális monogámiát, majd később évekig sopánkodik, hogy kihagyta a lehetőséget.
És csajok! Nem nem az anál számít, meg a mélytorok, mert ha valaki szeret, az elfogadja, hogy nem szeretnéd! Ez az 1-es válaszolónak is reflektálás.
Ha valamit nem akartok megtenni, ne tegyétek meg azért, hogy veled maradjon az agyhalott pasi, mert majd jön a következő kívánság!
#1-es vagyok. Az anál csak egy példa. Itt a lényeg, hogy valakinek nagyon fontos az hogy megélje a vágyait amit csak a párjával lehet ugye. Na most ha a párja nem akarja akkor le kell róla mondania. A vágynak viszont nagy ereje van amiről sokan nem tudnak lemondani mert gyengék. Mindig ott lesz a fejükbe, hogy lehet az a másik lány benne lenne.
Egyedül akkor tudja legyőzni az ember ha tényleg nagyon szeret. Viszont ezt ő is érezni akarja. És ez a hozzáállás csak elbizonytalanítja. Ha hozzá jön még több apróság akkor meg pláne.
Ja,hogy szűz vagy?😀
Akkor te mi jogon kritizálsz anélkül, hogy tudnád milyen egy párkapcsolat ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!