Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon intenzív anál szextől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon intenzív anál szextől kifordulhat a végbél?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a nagyon kemény anális szex után a végbél előreeshet és kifordulhat. 1 hete egy barátommal voltam együtt, amolyan haver de összejárunk. Annyira intenzíven csinálta, hogy utána a kezemmel szó szerint éreztem, hogy a végbelem mintha kilógna kb 1 centit. Ha nyomom erősen, azóta is kilóg kicsit ha odanyúlok fürdés közben. Ez lehet az análtól vagy eddig is ilyen lehetett csak nem figyeltem fel rá? Ritkán van análban részem, úgy havi 1-2, de ilyen intenzívet még nem kaptam, hogy 15 percen át szinte extra gyorsasággal tolta. Nem mondom hogy nem esett jól, csak nem szeretnék szervi problémát azért ha létezhet ilyen. Haverom szerint ez butaság, ennyitől nem lehet bajom és más lánnyal is volt így és egyik sem panaszkodott. Szerintetek?

ma 12:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik. Ami kifordult az aranyered lesz, az dudorodik ki. Egyébként ha neked nem volt jó akkor miért nem szóltál?
ma 12:30
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Mutasd meg, akkor talán tudok mit mondani.
ma 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az "aranyered"fordult ki valószínű.
ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!