Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hírlik, hogy azok a hölgyek aki rendszeresen használnak rezgő eszközöket masztihoz, azok a segédeszközök intenzív vibrálása miatt egyre kevésbé képesek pasival eljutni az orgazmusig. Kvázi rászoknak ezekre az eszközökre. Ez igaz?
Figyelt kérdés
okt. 28. 14:50
2/8 anonim válasza:
Nekem csak 11-12 partnerem volt. De volt 2, aki sokat masztizott vibrátorral, és bizony sexben is nagyon nehezen tudtak elmenni. Sot, en elelveztem, meg utána a vibrivel is jol meg kellett dolgoznom oket. Lehet véletlen, mert 2 az még kicsi péndányszám, de nálam eddig sajnos passzol valamennyire a dolog.
4/8 anonim válasza:
Nem igaz, sőt inkább az ellentéte fordulhat elő. A rezgő játékszerek lévén egyre inkább felfedezni a testét, az érzéseit, egyre jobban el tudja magát engedni dugás közben is.
5/8 anonim válasza:
Mindkettő igaz. Hozzászokhat a vibrihez is, de fel is fedezheti magát vele.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem is amúgy megegyezik a tapasztalat a "2"-esel és egy lány is panaszkodott arra az intenzív léghullámos vagy milyen cuccra, hogy utána napokig nem érezte annyira intenzívnek a "rendes" szexet a párjával. Itt is panaszkodott már erre hölgy. Fura, meglátjuk még milyen válaszok jönnek de kérek mindenkit ne minősítsük a válaszokat kérdéseket pl nincs buta/hülye kérdés vagy buta/hülye megállapítás. Úgy látom lehet ez is teljesen egyéni és nem lehet általánosítani. Persze reméljük olyan hölgyek is válaszolnak akinek van tapasztalatuk. Mi pasik csak találgatni tudunk ebben :D
okt. 28. 15:21
7/8 anonim válasza:
A kezedhez is ugyan úgy hozzá lehet szokni nőként is, nem kell ahhoz vibrátor. :D A mértékletességen van a hangsúly inkább, nekem is van ilyen játékszerem, mégis ritkábban használom mint a kezem. Utóbbival viszont kb 12 éves korom óta okozok örömet magamnak, pontosan tudom milyen mozdulat és intenzitás meg irány esik jól, és ezt a férfiak zöme nagyon nehezen tudja reprodukálni a nyelvével vagy a kezével.
8/8 anonim válasza:
Nem, nem igaz. Nőként ezt több férfitól hallottam, de a tapasztalatom (és a barátaimé is) ennek teljesen ellentmond.
Nekem nagyon sokszor változik, hogy éppen mi izgat fel, valóban volt időszakom, amikor az ilyen játékszerek, de igen hamar jött az új érdeklődés. Szerintem ha "hozzászoksz" valamihez a szexben vagy a maszturbálásnál is az már olyan jó nem lehet, max langyos megszokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!