Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom nagyon intenzíven csinálja a seggembe, akkor tényleg roncsolódik a záróizom és idővel nem fog zárni?
Figyelt kérdés
Mostanában volt benne részem párszor, mert akarja és sokat mondogatja. Annyira nekem sincs ellenemre, fájni nem fáj kimondottan, de mikor nagyon begyorsít és lassít majd erősen beránt, akkor annyira mélyre tolja, hogy feszít egy pillanatra és mintha beszúrna. Utána sokáig érzem, hogy volt valami, mintha valamit "megszültem" volna ott. De másnapra elmúlik. Viszont azt vettem észre, hogy mintha törlésnél miután nagy dolog volt másnap, kicsit be bírnám tolni a WC papírt és mikor megmosom is könnyedén bemegy az ujjam. Régen az ujjam is nehezen fért be. Viszont nem sürget a WC, vissza tudom tartani ennek ellenére rendesen. Lehet ebből baj? Van egy barátnőm, aki már 15 éve análozik a párjával hetente nagyon durván és neki már egy nagy uborka is befér azt mondta, de ő sem szenved tartási nehézségekben tudtommal. Szerintetek lehet gond? Mi is gyakrabban kezdtük csinálni, mert a párom imádja és remegve élvez el ha oda engedem, ami nekem is öröm, csak a tudat kicsit megijeszt és az, hogy mintha könnyebben férne be és ő is könnyebben befér a következő alkalmaknál, hiába volt 1 hete mondjuk.nov. 24. 22:52
1/19 cinderella_ válasza:
Nem véletlen, hogy kijárat. Persze, hogy nem tesz jót.
2/19 anonim válasza:
Megoldás lehet a vazelin. Vagy a másik, amit megpróbálhattok, hogy a párodat úgy dugod, hogy te alsógatyában vagy, ő meg csupasz seggel fekszik hanyatt, vagy hason.. Ìgy nem fáj neki se annyira, mégis kellemes érzés mindkettőtöknek.
3/19 anonim válasza:
Állat módján igen, a szh.rt se fogod tudni visszatartani, illetve egy szellentést is meg fogsz gondolni, az első nyeles puki után, de csinálja okozz neki örömöt az állatnak!
4/19 anonim válasza:
A "beszúrás érzés, egy izom rost szakadása. Csinálja csak, majd lef.shod egy nap a a g.c.s fhasz.t!
5/19 anonim válasza:
Alternatìva lehet még a finom, gyengéd ujjazás, vagy az fenéknyalás. Nyilván nem ész nélkül kell nekiállni véresre dugni, mint az állat..
6/19 anonim válasza:
Nem öklözni kell nyilván... Ha normálisan csinálják, semmi baj az análszexxel!
7/19 A kérdező kommentje:
Használunk síkosítót egyébként, az lemaradt.
nov. 24. 23:13
8/19 anonim válasza:
Mindegy hogy használtok az izomrost szakadástól nem véd meg ha egy "állat bh.ssza a s.gged!
9/19 cinderella_ válasza:
Nem látom leírva akár egyszer is, hogy Te ezt élveznéd. Gondolj a saját egészségedre, ha már ő nem teszi.
10/19 anonim válasza:
Kezdetnek ujjazást ajánlok. Meg nyalást. De mint írtam, a ruhás dugás is izgi lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!