Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párom nagyon intenzíven...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nagyon intenzíven csinálja a seggembe, akkor tényleg roncsolódik a záróizom és idővel nem fog zárni?

Figyelt kérdés
Mostanában volt benne részem párszor, mert akarja és sokat mondogatja. Annyira nekem sincs ellenemre, fájni nem fáj kimondottan, de mikor nagyon begyorsít és lassít majd erősen beránt, akkor annyira mélyre tolja, hogy feszít egy pillanatra és mintha beszúrna. Utána sokáig érzem, hogy volt valami, mintha valamit "megszültem" volna ott. De másnapra elmúlik. Viszont azt vettem észre, hogy mintha törlésnél miután nagy dolog volt másnap, kicsit be bírnám tolni a WC papírt és mikor megmosom is könnyedén bemegy az ujjam. Régen az ujjam is nehezen fért be. Viszont nem sürget a WC, vissza tudom tartani ennek ellenére rendesen. Lehet ebből baj? Van egy barátnőm, aki már 15 éve análozik a párjával hetente nagyon durván és neki már egy nagy uborka is befér azt mondta, de ő sem szenved tartási nehézségekben tudtommal. Szerintetek lehet gond? Mi is gyakrabban kezdtük csinálni, mert a párom imádja és remegve élvez el ha oda engedem, ami nekem is öröm, csak a tudat kicsit megijeszt és az, hogy mintha könnyebben férne be és ő is könnyebben befér a következő alkalmaknál, hiába volt 1 hete mondjuk.

nov. 24. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező, tudod addig engeded, vagy is szh.rsz az egészre, ameddig a szh.r dönti majd el és nem te, hogy ki akar jönni, vagy sem!
nov. 24. 23:18
 12/19 anonim ***** válasza:
56%

ma 23:17

Lány a klrdező, akit dug a pasija és nem fordítva ahogy te értelmezted a ruhás válaszoddal.

nov. 24. 23:20
 13/19 anonim ***** válasza:
24%
12# Nyilván nem a lány dugja a pasit, szerinted idióta vagyok??
nov. 24. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

"Nem véletlen, hogy kijárat."

Az izomnak mindegy hogy ki- vagy betolsz valamit, ha egyszer tágul és összehúzódik. Ugyanúgy tágul ki akkor is ha kifele megy valami, meg akkor is, ha befele, hiszen ezt az irányra merőlegesen teszi. Mint amikor egy papírcsövet összenyomsz, ott is mindegy hogy jobbról folyik benne valami balra, vagy balról jobbra, mert a mozdulat ugyanúgy működik mindegyik esetben.

Az hogy nem fogod tudni visszatartani, csak egy városi legenda, olyan szintű, mint az hogy ha sokat iszol, béka nő a hasadban. Nyilván megterheli a szervezetet és érezni fogod a hatását, de nem fog az izom "tönkremenni", ha egyszer rendszeresen használatban van. Márpedig használod, hiszen folyamatosan van székleted, amit bent kell tartani. Akkor gyengül el az izmod, ha sokáig nincs használva, pl. a fekvőbetegek ha hónapokat fekszenek, utána nehéz lesz járniuk, vagy az űrhajósoknak is folyamatosan edzeniük kell, mert a súlytalanságban nem használják az izmaikat.

De a záróizmodat használod attól függetlenül hogy seggbe dugnak, hiszen a normális működése ugyanúgy megmarad. Nem fogja elfelejteni az izmod, hogy hogyan kell csinálni egy folyamatot ha egyszer rendszeresen csinálod. Menni sem felejt el senki csak azért, mert gyakran úszik vagy gyakran fut :D Furcsa lenne ha az izmok így működnének.

nov. 24. 23:23
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
Majd hordasz pelenkàt akkor, dont worry be happy 🤣
nov. 24. 23:25
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Megnyúlik a kezed ha súlyzózol? Na látod. Az ánusz záróizma - benne van a nevében - ugyanúgy izom. Attól, hogy elernyed/összezárul ("dolgozik") nem fog renyhülni. Ha viszont előkészítés, fokozatosság nélkül vadbarom módjára csinálja valaki akkor sérülni tud. Ahogy a fekve nyomást sem egyből 140-re pakolva kezded, hanem fokozatosan bemelegítesz előtte hogy ne sérülj.
nov. 25. 02:20
 17/19 anonim ***** válasza:
32%
Majd lesz ott amikor nem tudod vissza tartani.
nov. 25. 06:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Ennyire durván ne engedd. Komolyan mondom. Engem megijesztene egy ilyen jellegű szúró érzés. Hiába élvezi a párom, az egészségem is fontos, s nem csak rövidtávon. Amúgy az ilyen pasikat sem értem, hogy lelkiismeret furdalás nélkül megteszik ezt a barátnőjükkel a fájdalma ellenére is. Ez biztos, hogy nem szerelem.
nov. 25. 13:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem használ neki az biztos.
nov. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!