Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom korai magömléses, két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom korai magömléses, két éve vagyunk együtt , szeretem őt de már hallani sem akarok arról hogy lefeküdjek vele, egyszerűen kiszolgáltatottnak érzem magam neki arra a 3 percre . Milyen megoldást javasoltok?

Figyelt kérdés

Beszéltem a párommal erről nagyon sokat de nem akar felkeresni szakembert , szerintetek ha teljesen elzárkózom a szex elől , így előtte is e téren lehetséges hogy ràveszi magát és orvosi segítséget kér ?

Ha nem és ez nem változik , milyen megoldást javasoltok?

( önkielégítek és szerintem ő is , kb 1-2 havonta szexelünk )

ma 12:29
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Másik kérdés ! Úgy hogy szeretitek egymást és a másiknak ez nem akkora probléma de bennetek nőként folyamatos feszültséget okoz és szexuális élet hiányában is kell élnetek , emiatt szakítanátok valakivel ?
ma 12:31
 2/24 anonim ***** válasza:
88%

Igen, szakítanék. Az nem normális, hogy az egyik fél csak masztitól tud kielégülni. A szex része a párkapcsolatnak, és hiánya erős frusztrációt okoz, ami majd kihat minden más területre is.

Előbb-utóbb úgyis megcsalás és/vagy szakítás lesz a vége. Nem érdemes húzni az időt.

ma 12:36
 3/24 A kérdező kommentje:
2/2 megkérte a kezem most nyáron én meg igent mondtam . Nem vagyunk felkészülve arra, hogy szakítsunk . Hogy lehet ezt szépen megoldani akkor?
ma 12:39
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Össze se jövök vele. Ezzel csak magadat szivatod.
ma 12:40
 5/24 A kérdező kommentje:
Legeleinte szerelmes voltam bele és az a rövid idő alatt sikerült elmennem ezért akkor még nem láttam előre hogy ez egyáltalán gond és nem is gondolkodtam azon hogy hosszabb ideig neki nem is megy
ma 12:42
 6/24 A kérdező kommentje:
Ilyenben először van részem és szívesen elköteleződnék még jobban vele ezért nehéz . Nem szemétség ezért elhagyni ? Nem akarom bántani
ma 12:44
 7/24 anonim ***** válasza:
79%

De hogy sikerült a kezdetekkor elmenned,ha most nem sikerül?

Akkor sem bírta tovább, gondolom.

ma 12:45
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelen fellángolás, új impulzusok. Majd elmúlik.
ma 12:54
 9/24 anonim ***** válasza:
93%
Ha ő nem akar változtatni, az nagyon gáz. Egyáltalán nem nyitott rá? Kegel-gyakorlatokkal próbálkozhat, esetleg hogy többször/többet veri, vered neki vagy oráloztok és utána esetleg hátha tovább bírja. Írnám az alkoholt is, de az csak átmeneti megoldás lehet. Kielégít amúgy bármilyen másmilyen módon?
ma 12:56
 10/24 A kérdező kommentje:
Úgy hogy alapjáraton könnyen elmegyek de ahoz kell a vaginális aktus . Legeleinte meg annyira lángolt a szerelem , hogy ahogy csak behatolt már kész voltam ,nyilván ez az első fél év után el is múlt .
ma 12:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!