Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom korai magömléses, két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom korai magömléses, két éve vagyunk együtt , szeretem őt de már hallani sem akarok arról hogy lefeküdjek vele, egyszerűen kiszolgáltatottnak érzem magam neki arra a 3 percre . Milyen megoldást javasoltok?

Figyelt kérdés

Beszéltem a párommal erről nagyon sokat de nem akar felkeresni szakembert , szerintetek ha teljesen elzárkózom a szex elől , így előtte is e téren lehetséges hogy ràveszi magát és orvosi segítséget kér ?

Ha nem és ez nem változik , milyen megoldást javasoltok?

( önkielégítek és szerintem ő is , kb 1-2 havonta szexelünk )

dec. 2. 12:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
66%

Aki nincs belátással arra, hogy komoly problémája van, arra az ilyen dolgok sem hatnak sajnos. Nincs betegség tudata. Amíg nem lesz, addig nem fog változtatni. Nyilván komoly frusztrációja lehet ez miatt, de amíg ő nem keres fel magától valakit, addig nem sokra mész sajnos.

Milyen megoldás? Szakítás, szerető, vagy beéred ezzel.

dec. 2. 19:18
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

30

Találtam.

dec. 2. 22:22
 33/41 anonim ***** válasza:
68%
Létezik egy megoldás a korai magömlésre,pontosabban több is,de ezekhez önuralom kell,ha ez hiányzik a párodból,vagy túl önző akkor nincs értelme együtt maradnotok,mert hosszú távon úgy is meg fogod ezt unni és másnál keresed a boldogságodat,és ha már ez akkor történi amikor van gyerek is sokkal rosszabb újrakezdened az életedet mint most Szerintem ha nem akar változtatni ezen tedd lapátra még most.
dec. 3. 05:44
 34/41 anonim ***** válasza:
25%
Megértés szükséges a részedről is, férfiaknak is rendkívül nehéz téma ez.
dec. 3. 07:21
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

Az ujjazást még meg lehetne oldani síkosítóval de az nem olyan mint a szex.

Elélvezel de az csak nem olyan :-(

dec. 3. 07:27
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok beléd beszélni semmit de én pl úgy vagyok ha megszeretek valakit akkor valamiért tovább bírom magam sem tudom miért.

Első szexnél max 5 perc volt.

Végefelé meg 15-20 is.

dec. 3. 07:29
 37/41 anonim ***** válasza:
74%

Ülj le vele komolyan beszélni ha lehet és mond el neki hogy te nem akarod a hátralévő életed leélni úgy hogy nem vagy kielégítve.

Mert ez igenis fontos egy párkapcsolatban. :-(

dec. 3. 07:30
 38/41 anonim ***** válasza:
76%

Nem szenvednék ilyennel, hogyne, bár a lánykérésig sem jutottunk volna el, mert előbb szakítottam volna.

Nem vagyok hülye.

dec. 3. 17:34
 39/41 anonim ***** válasza:
54%

-Ami nem megy, nem kell erőltetni.

-A kérdésből és kommentjeidből az jött át, hogy szorongsz és frusztrált vagy. Ha már most ilyen állapotban vagy, mi legy 1-2-5 év múlva...

-Szerintem te tiszta vagy. Megpróbáltál javítani a helyzeten, többször is, adtál neki időt, türelmes voltál. Szerintem túlzottam is.

-Te életed, te projekted, te felelősséged. Ezt a párkapcsolatot te éled és nem a szüleid, barátaid, családtagjaid, emiatt nyugodtan mondhatsz neki nemet az esküvő előtt bármikor. Lehet, hogy sokaknak nem fog tetszeni, veszekedés, tányértörés is lesz, de neked sokkal jobb lesz és ez a fontos. Ha ebben nem tud fejlődni a párod, akkor más dologban sem és így nincs értelme ennek a jövőre nézve.

-Találd meg azokat az embereket, akik támogatnak, veled bannak jóban/rosszban és segítenek neked átvészelni a szakítás utána következményeket a párod, családod részéről.

dec. 3. 22:24
 40/41 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem a párod teljesítménye a valódi probléma. Meguntad, nem vagy oda érte, kiszerettél belőle.. nevezd ahogy akarod. Nem tudom, hogy ez visszájára fordítható-e. Valszeg ha fél órát reszelnétek attól se mennél el.
dec. 3. 22:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!